måndag 7 juli 2014

Turfrunda

mycket hände under min turfrunda idag. Med en ganska chill inställning gav jag mig iväg på cykeln för att ta några zoner. Ganska snart märkte jag att en annan tirfare också var ute på jakt efter zoner och helt plötsligt blev den en match om att ta flest zoner. Jag bestämde mig för att ta en zon före honom men till min besvikelse var han redan på plats när jag kom till zonen.

Inledde trevande ett samtal för att det inte skulle bli pinsamt och vi började prata om lite av varje. Det var säkerligen inte sista gången jag såg honom min turf-kompis. Vidare på rundan kom jag till en bro som går över en sjö. Just på bron ligger en zon och när jag ser bron ser jag också att fyra ungdomar står på bron och bara njuter av sommarkvällen. 2 killar och 2 tjejer så jag tänkte ganska snabbt att nu får andreas skärpa sig och inte göra något pinsamt under den här dajten. Först tänkte jag om jag skulle spela polis "allt är lugnt på bron kom" "Det var bara några ungdomar som fördriver tiden kom" Ja ni förstår poängen. Men istället blev det tja, läget? jag ska bara ta en zon. Ena tjejen svarade jaaaa, det där spelet, det har jag hört talas om.

Efter en stund sa jag hejdå och cyklade vidare. Nästa zon som jag kom till ligger också på en bro över en sluss tror jag. När jag kommer till den bron ser jag en kille klättra upp på själva broställningen ca 7meter upp i luften. Ramla inte ramla inte tänkte jag för mig själv. Jag har inte tid för något hjätedåd och rädda livet på pojken om han skulle ramla ner i vattnet eller ännu värre på bron. Jag cyklade vidare.

Nu tänkte jag att jag cyklar till lamporna tänds för jag hade inget lyse med mig och böter har jag redn fått en gång i livet och det är inget att rekommendera.

Jag cyklade ikapp med en hare till en av zonerna och man kan säga att jag inte hade en chans. Men jag tog zonen iaf.

Till slut blev det 20 zoner på ca 1h20min och en sträcka på 1.3mil.

Shipp!