lördag 3 november 2012

MLG 2012 update

Mycket har hänt i turneringen och här kommer ett axplock:

NaNiwa har vunnit sina matcher, först mot Ret och sedan mot Babyknigt och ska nu möta Flash.

Thorzain mötte Heart och förlorade med 1-2. Thorzain får nu möta Bomber.

Scarlett är högintressant men man får inte se hennes matcher så det är ju synd. Hon vann mot Bomber med 2-1 men förlorade sin nästa match mot Heart med 1-2. Scarlett får nu möta SoO.




MLG 2012

Scarlett fick möta Bomber och vann med 2-1 och går nu vidare till nästa runda.

Flash fick möta Grubby och Grubby hade inte en chans mot Flash:s MMM taktik. 2-0 slutade matchen mellan dem.

Oz vann sin match mot Hyvaa 2-0

Trimaster vs maximusblack 2-0 där det på andra kartan bjöds på en misslyckad chees av maximusblack som uppmanade sin motståndare att ta det lugnt och minea lite mer. Trimaster gjorde processen kort och gick rakt fram till en fight som bara han kunde vinna.

Daisy vs Soo - 2-1
Första kartan på Daybreak gick till late game med utmaxade arméer och en delad karta. Soo drog det längsta strået vid den enda och stora slaget. Daisy lyckades inte ta ut Soo:s Broodlords och med 15 Broodlords så har man vinsten som i en liten ask.
Karta 2 blev Ohana blev det ytterligare en jämn match men där daisy spelade mer aggressivt. Daisy vann och nu går matchen till sista kartan. Tack vare forcefields på rampen upp till main, kunde inte Soo komma ner och försvara sin naturliga expansion. När expansionen väl var nere hade Daisy ett för stort försprång så GG var det enda alternativet.
Karta 3 och sista slagfältet blev på Cloud Kingdom. Daisy:s arme var för bra komponerad så Soo hade det för tufft att slå ut den. Daisy lyckades ta ut Soo:s tredje bas två gånger och efter andra gången gick Daisy vidare mot den naturliga expansionen. Soo kämpade tappert med sina mutalisker och Roaches men Daisy:s stalkers, centrys och immortals blev för mycket. 

Tubbythefat vs Tod - 0-2
Första kartan på Ohana och en PvP i dess fulla prakt. Tod hade kunnat avgjort matchen mycket tidigare men tränade nog på sina harass under tiden han byggde upp en massiv arme på hemmaplan. Till slut satte Tod i dödsstöten och Tubby ficka ge sig.
Karta 2 på Antiga Shipyard. Tubby öppnade aggressivt och då menar jag aggressivt. Han lyckades warpa in i Tod:s main och lyckades pressa Tod mot repen. Men med mästerlig micro kunde Tod pressa tillbaka Tubby och ta ut den offensiva pylonen.  Matchen svängde till Tod:s favör och kunde till slut avgöra matchen med en större arme och bättre uppgraderingar.

Nu säger jag tack och god natt

Nästa matcher är mellan major vs Life och Rain vs Goswser