fredag 20 april 2012

Starcarft2 GSL Ro 16 update grupp B


Grupp B
Hero
MVP
Leenock
July

Hero och Mvp går vidare från grupp B till Ro 8.
Enligt mig var det väntat att dessa två skulle gå vidare.

Nu väntar spel i grupp C och D.

Bibelfokus.se Evigt liv/ Evig förtappelse

Följande text är hämtar från bibelfokus.se

 

Evigt liv/Evig förtappelse

Vi tror att det finns två utgångar ur detta jordeliv: ett evigt liv i fullständig harmoni hos Gud, eller ett evigt liv i förtappelse borta från saligheten hos Gud. Frälsning genom Jesus är enda vägen till det eviga livet hos Gud. I Himmelriket skall döden inte finnas mer, ingen sorg, ingen gråt och ingen plåga. (Joh 6:40, Upp 20:11-15, Upp 21:4)


Jesus sa: Jag är vägen sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.

Man kan gå till kyrkan, man kan sjunga de fina psalmerna man kan till och med läsa Bibeln. Men tror du inte på Jesus och bett om syndernas förlåtelse så kommer du inte till himlen.

Nu är det ju inte jag som bestämmer vilka som kommer och inte kommer till himlen men läser man Bibeln så är den väldigt tydlig på vad man måste göra för att få evigt liv.

Jesus dog för min och din synd och nu är bollen hos oss. Vi måste erkänna våra synder och be om förlåtelse. När vi har gjort detta så gäller det att leva ett liv som Gud anser är bra. För dig och mig gäller det att inte synda igen. Det var så Jesus sa till äktenskapsbryterskan. Inte heller jag dömer dig gå och synda inte igen.