fredag 7 juni 2013

StarCraft2 HOTS WCS season 1 KR

Idag spelar grupp C och D i den koreanska ligan.

ForGG har redan tagit första platsen i sin grupp. Andra spelare i grupp C är HerO, Symbol och sOs. En äkta koreansk grupp med andra ord.

I grupp D  har vi faktiskt en ukrainare gissa vem...DIMAGA. Han får möta INnoVation, RorO och Revival. Går han vidare från den här gruppen är han helt klart en kandidat till segerbucklan. men jag tror inte att han går vidare från gruppen. INoVation får verkligen visa att hans TvZ är perfekt.

Kul att det är en del Terraner som har gått vidare till Ro8. aLive från grupp A, Mvp från grupp B och ForGG från grupp C. Då får vi vänta och se om INnoVation kan kämpa sig vidare från grupp D.


Bastu med bästisen och hans brorsa

Åkte en vända till Köping och bastade med bästisen och hans brorsa. Mycket trevliga och varma  timmar med djupa diskussioner om livets mening. Helt klart kan man säga att man vet inte allt, kan inte allt och förstår inte allt men jag försöker.

Nu är jag hemma och tar mig tid framför datorn nu när hela familjen sover. Det är då man har tid att döda någon timme med lite dataspel och surfande. Konsekvensen blir dock att jag kommer vara väldigt trött imorgon då prinsarna vaknar och vill ha frukost, välling och leka. Men...det är livet på en pinne.

Imorgon är det Haga och för alla som vet vad det innebär så kan man likna det med när man släpper ut korna på grönbete. Grillning, fotboll, brännboll, frisbeegolf och andakt. Kan det bli bättre?!^*^^Nej jag tror inte det.

Juni månad har börjat väldigt bra vädermässigt vill jag då säga. Jag hoppas att det fina vädret och värmen får fortsätta några dagar till eller jag har dock inget emot att det är varmt och skönt hela året men jag är nöjd om vi får en varm och fin sommar.