måndag 17 september 2012

WCS Europe Finals

Jag måste skriva några rader om WSC som ägde rum i helgen.
Stephano vann inte så otippat men det som var otippat var att Spanien kom med två bröder som presterade fruktansvärt bra.

Det är definitivt inte sista gången vi kommer höra talas om bröderna Durán "Vortix (Z)" och "Lucifron (T)"

Tråkigt att det inte gick så bra för våra svenskar, vi får önska dem lycka till i fortsättningen.

Thorzain får vi se på DreamHack winter 22-25/11

I helgen spelas DreamHack Valencia och tyvärr så har vi inga svenskar med i turneringen. Det kan dock bli en del häftiga matcher att se fram emot ändå. Två av min favoriter ska spela. TaeJa och ForGG. Andra spelare som man kan förlja med intresse är TLO och så ska naturligtvis Lucifron och Vortix spela. Det ska bli riktigt spännande att se om den spanska armadan kan stå emot koreanerna.



Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_DreamHack_Open/Valencia

Step Up 4 Revolution

Har just sett Step Up 4 Revolution. Om du älskar dans så är detta en film som du måste se.

Dans handlar inte bara om att dansa utan med dans kan mas säga så mycket. Det är just det den här filmen handlar om. Jag vill inte säga så mycket mer om filmen för då avslöjar jag en del.

Jag minns vad Annie säger innan deras uppträdande i Step Up 2 "det handlar inte om vad du har, utan vad du gör med det du har." Fritt översatt. Är det inte det som livet handlar om? Det du har, det du har fått eller kämpat dig till, se till att du gör något bra av det. Låt det inte bara rinna ut i sanden eller håll det inom dig. Se till att världen får veta vad du kan och skapa en förändring.

Det klagas ofta på vårt samhälle att det är orättvist, att det inte är jämlikt osv. Jag tror det är dags att vi slutar klaga och börjar påverka det samhälle vi lever i. Hur kan du påverka? Jag tycker att det inte spelar någon roll på vilket sät du påverkar bara att du påverkar. Så...om du dansar, sjunger, skapar eller talar, ljvar så gör det men se till att du har ett budskap och får fram det. Var med och påverka du på ditt sätt.