söndag 10 juni 2012

MLG Spring Championship 2012 update

SaSe vann matchen mot Stephano med 2-1. Nu får han möta Alicia som vann äre PuMa med 2-1.

Vinner SaSe sin nästa match får han möta MarineKing i semfinalen.

MLG Spring Championship 2012 update

DRG körde över MarineKing och vann med 2-0. DRG är med det vidare till Gran Final.
I intervjun efter matchen sa han att det känns som om han redan har vunnit hela turneringen. Kaxigt sagt men han om någon kan säga så och leva upp till det.


StarCraft2 MLG Spring Championship 2012 update

SaSe vann sin match mot Polt och avgjorde den tredje matchen med en canon rush. polt försökte bryta sig loss och komma igen i matchen men SaSe spelade lugnt och behärskat och Polt sa gg.

Nu väntar Stepahano som är rankad 3:a i världen och vinner han den matchen får han möta PuMa eller Alicia beroende på vem som vinner mellan dem.


StarCraft2 MLG Spring Championship 2012 update

SaSe har vunnit sina två senaste matcher. Första mot Grubby med 2-1 och den senaste mot Leenock med 2-0. Nästa match möter han Polt och om han vinner i den matchen möter han Stephano.


StarCraft2 MLG Spring Championship 2012 update

Inför kvällens och nattens matcher har vi bara en svensk kvar i turneringen.

Thorzain vann mot Suppy med 2-1 och fick möta 38 rankade Ganzi och förlorade med 2-0.

SaSe däremot hade en bättre dag på jobbet och slog ut både viOLet och Rain med 2-0 och 2-1. Med denna prestation steg han snabbt i rankingen till plats 24 och har nu gått förbi kompisen NaNiwa. Men i nästa match möter SaSe Grubby.

Kvällens matcher:

1.Grubby vs SaSe (PvP)
2.Polt vs aLive (TvT)
3.MC vs Monster (PvZ)
4.Inori vs Ganzi (PvT)

Vinnarna från dessa matcher får möta följande spelare i nästa omgång:

1.Leenock
2.Oz
3.Alicia
4.Symbol

Mycket intressanta och spännande matcher blir det ikväll och framåt småtimmarna.

StarCraft2 MLG Sprng Championship 2012 update

Gruppspelen är klara där följande spelare vann i sina grupper:

PuMa grupp A
MarineKing grupp B
Stephano grupp C
DongRaGu grupp D

PuMa fick möta DRG och förlorade med 1-2
MarineKing fick möta Stephano och vann med 2-1
Detta ledde till att DRG och MarineKing möts i en grupp A final. Vinnaren i den matchen går direkt vidare till den stora Finalen.

Hur klarade sig våra svenska proffs? Inte så bra skulle jag vilja säga. Thorzain vann endast 1 av 4 matcher och hamnade sist i sin grupp. Lite bättre gick det för SaSe som vann 2 av sina 4 matcher och hamnade näst sist i sin grupp.

Thorzain och SaSe hamnar nu i grupp B där det gäller att vinna eller försvinna. Thorzain får möta Suppy i nästa match och SaSe får möta viOLet i sin nästa match.

StarCraft2 MLG Championship 2012

4 grupper med 6 spelare i varje grupp.
Vi har två svenska spelare med i turneringen, Thorzain och SaSe.

I Thorzains grupp har vi spelare som:
MarineKing
Grubby
Dream
Symbol
Golden

I SaSes grupp har vi:
MC
Socke
DRG
Oz
Heart

I de andra grupperna har vi spelare som:
Leenock
Inori
Ryung
viOLet
aLive
PuMa

Stephano
Alicia
Polt
GanZi
Rain
JYP

För resultat klicka på länken nedan

MLG Championship

Vinnaren tar hem hela 25000 usd inte illa.

Vem vinner denna stora turnering? Det är så många bra spelare så det är nästan omöjligt att sätta någon som vinnare. Min favorit är MarineKing. 

Svensexa...

Så har jag och ett gäng kompisar haft en svensexa för en kompis som ksa gifta sig i slutet av Juni.
Kidnappning med kanindräkt till huvudpersonen och kidnapparna bar masker och vantar och sa inte ett ord under kidnappningen.

Inne i Västerås blev det trubadur utanför en känd klädkedja som ligger bredvid en känd snabbmatskedjan som ligger mittemot en galleria som har samma namn som det man avslutar en mening med som inte är en fråga.

Efter en stunds spelande och sjungande och förklaring vad vi håller på med så blev det dax för chokladprovning. Jag stod över pga. laktosintoleranta symptom som skulle kunna bli effekten av intaget av choklad.

En lunch på SpicyHot mycket gott!!!!!

Paintball stod på tur med energidryck i pauserna. Jag blev träffad två gånger mitt på visiret och såg typ noll. Masken immade så jag såg suddigt och då blev det bara att springa och offra sig lite. jag hade dock räknat med att mitt lag skulle ge mig understöd men det hann jag inte säga till dem så kulorna från fienden träffade lite var stans på min mjuka kropp. Men som tur var missade min _ _ _ _ _.

Efter paintballen fick vi åka och duscha och det var skönt. Svettig blev man av att springa, krypa, åla och hoppa i skogen samtidigt som man hade bilden av Rambo framför sig.

Jensens stod på tur där jag hade beställt "ät så mycket du vill, grillade revben". Lite smått chockad blev jag när revbenen kom in på tallriken. Det var mycket mat och jag fick i mig allt så jag tänkte att en halv portion till skulle jag nog kunna få i mig men det kunde jag inte. Men det var supergott och såsen jag fick till var helt suveränt god.

Kvällen och svensexan avslutades med att de som ville fick se på fotbolls EM i "solhuset" mellan Portugal och Tyskland. Tyskland vann med 1-0.

Lyckad svensexa.

/God natt♥