torsdag 16 januari 2014

trafikstopp på E18 i riktning mot Hallstahammar

Bilen full med mat...ja ni gissade rätt.

Bilarna i min fil kör i typ 20km/timmen men bilarna i vänster fil kör i 50km/timmen. Jag började lite smått bli irriterad på alla stressade bilister som måste köra om och tränga sig in mellan två bilar typ 100 meter framför mig.

Tankarna började komma om man skull e lägga sig i vänster fil och köra i 20km/timme som alla vi vettiga bilister gjorde. Lastbilen framför mig då kunde inte han köra ut hindra alla omkörningar?

Plötsligt slutade bilarna att komma i vänstra filen och jag vände på huvudet för att se vad som hände bakom mig. En sann hjälte hade kommit!!! Det fanns en lastbil en bit bakom mig som hade kört ut i vänster fil och blockade alla som ville köra om. Min ilska försvann i ett nu och en varm lycklig känsla fyllde mitt sinne. Lastbilen körde i vänstra filen i nästan 30 minuter och om vi i högra filen stannade så stannade även han.!!! Jag blir upprymd inombords nu när jag skriver och jag hoppas att du kan känna likadant.

En stor eloge, medalj, diplom, staty till lastbilschauffören. Om du som läser detta är en av de bilisterna som ville köra om så tycker jag inte synd om dig på något sätt. Hoppas bar att ingen kom till skada för att du kom lite senare till ditt möte, date eller hem till familjen.

Väl hemma fick jag avnjuta en något ljummen eller kall mat från "Gyllene Måsen"