onsdag 10 juli 2013

StarCraft2 WCS Season 2 Europe

Idag spelar grupp F och vi har NaNiwa med i gruppen som representerar laget Alliance och själv är han från sverige. Ja allt detta visste ni nog redan sen tidigare.

Vilka fler har vi gruppen?
LucifroN (T)
Bly (Z)
Uzer (Z)


Jag tror att LucifroN och NaNiwa går vidare från gruppen men vem som tar första respektive andra platsen är lite svårare att gissa på. Jag tror att NaNiwa vinner gruppen. Lucifron och NaNiwa möts i den första matchen och då gäller det för NaNiwa att hålla nerverna i styr och ta det kallt. jag tror att han kommer få försvara sig ganska mycket att LucifroN:s aggresiva drops men å andra sidan kan NaNiwa lika gärna spela aggressivt med tidiga immortals.

Ni som såg matchen mellan NaNiwa och ThorZaIN kommer säkert ihåg att NaNiwa förlorade första kartan som höll på över en timme. De följande kartorna avgjordes betydligt fortare och NaNiwa spelade stundtals ganska aggressivt. Vi får se om det blir en lika lång första karta mot LucifroN. Jag skulle dock inte tro det.

Förlorar NaNiwa mot LucifroN så tror jag att pressen kan bli för stor för NaNiwa. Han vill nog inte åka ner i Challenger league, det vore skamligt för honom.  

följ matcherna på twitch.tv eller teamliquid.net

Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2013_WCS_Season_2_Europe/Premier

Väder och Vind

Vädret idag är inte det bästa. Det blåser så att partytältet håller på att blåsa bort och så regnar det. Det regnade iaf för ett tag sedan. Solen är inte inom synhåll och det blir en dag inne idag.

Titta på TV
Mysa med sönerna
Laga en extra god mat
Spela dataspel
Spela Wii
Läsa klart en bok om Ledarskap

Ja det finns säkert fler saker att göra men idag blir det bara att slappa.
OBS inga husliga bestyr förutom att laga mat. Ja då blir det ju också att ta hand om disken efteråt.