söndag 6 januari 2013

Ny termin...

Imorgon börjar jag jobba igen efter några dagars ledighet. jag ska inställa mig på jobbet 06:00 för att släppa in elever på fritids.

Det gäller att gå upp tidigt så då är det lika bra att gå och lägga sig.

Jag ser fram emot denna termin för vi kommer börja idrottslektionerna inomhus och sedan sakta men säkert förflytta oss ut i det fria. Det mer lite vemod också jag börjar denna nya termin för att det innebär att årskurs fem kommer lämna oss på Emausskolan. Men innan dess ska vi ha en massa skoj och lära oss väldigt väldigt mycket.


GSL 2013 season 1 up and down groups

Grupp A Januari 6.
YoDa
YongHwa
MC
Jaedong
Vampire
Flash

Grupp B Januari 7
Happy
Shine
TaeJa
Trap
Squirtle
Dream

Grupp C Januari 8
LosirA
First
Bbyong
Symbol
Grubby
DonRaeGu

Grupp D Januari 9
HerO
ByuN
Bomber
Genius
ByuL
sOs

Grupp E januari 10
NesTea
Center
FanTaSy
finale
Flying
HuK

Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2013_Global_StarCraft_II_League_Season_1/Up_and_Down

Vad hände med Stephano? Bomber lämnade sin plats i Code S för att han flyttade till USA. Stephano tar den tomma platsen. Vem bestämde det undrar jag? Han fick den bara för att de ville ha med någon icke korean i code S. Jag tror inte att han kommer vara så länge i Code S. Han kommer åka ut ganska fort för att han är inte så bra som alla säger att han är. Om någon skulle få den tomma platsen så skulle det vara HerO eller TaeJa. De är stabilt duktiga och placerar sig bra i turneringar. De kommer säkert spela till sig en plats i Code S.

Någon som däremot kommer få det svårt är Grubby. Han har tre mycket duktiga zerfspelare i sin grupp och blir han matchad med någon av dem så får han det mycket svårt att gå vidare från sin grupp.

HuK har en ganska stor chans att gå vidare från sin grupp. Jag tror han kniper andraplatsen.