söndag 26 augusti 2012

MLG Summer Championship 2012

Så åkte TaeJa ut i semifinalen mot First som vann med 0-2.

First till final och där får han möta Leenock eller TheStC.

Hur som helst så är det bara koreaner kvar i turneringen och en än gång dominerar dem stacarft2 världen. Den sista utlänningen var Stephano som gick upp mot Revival. En ZvZ som Stephano inte mäktade med. Han förlorad med 0-2.

Nu måste jag gå och lägga mig, skulle ju vilja stanna uppe och se finalen men jag börjar 06:00 imorgon och ska vara fit for fight. Så...det blir att lägga sig och få några timmars sömn.

TaeJa slutade på en 3:dje plats och får 7250 usd. Bra kämpat!

Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_MLG_Pro_Circuit/Summer/Championship

Klättring i Rosendahl

Så var vi hemma igen från vår klätterresa. Allt gick bra men vi kunde ha haft lite mer tur med vädret. jag är sååååå imponerad av alla som följde med. Förutom att de klättrade och kom upp till toppen eller slog sitt personbästa så klagade de nästan ingenting över regnet.

Det var bara att gilla läget och vi fick klättra i spöregn, regn, lätt dugg och i uppehåll. Solen var otroligt blyg och visade sig kanske i några minuter.

När åska började mullra så förstod vi vinken och packade ihop vår utrustning och åkte hem.

Igen, gtrymt imponerad av alla som klättrade i regnet och på den hala klippväggen.

Nästa resa inom kort! Då med strålande sol och vindstilla får man hoppas. Vilka följer med?

MLG Summer Championship

TaeJa vs CranK 3-4

Det var en fruktansvärd jämn match denna TvP. Men Crank spelade otroligt bra och höll TaeJa borta. TaeJa kunde inte använda sina drops så effektivt som han ville tror jag. Crank hade en liten arme vid varje bas och dropsen kunde hindras väldigt effektivt.

TaeJa är dock inte ute ur turneringen utan hamnar i Losers bracket round of 5. Det finns med andra ord hopp kvar att han tar hem hela turneringen. Kom igen TaeJa!!!!!

MLG Summer Schampionship 2012

TaeJa är inte ute ur turneringen!!!!
han har mött Illusion och Ryung och vann båda sina matcher med 2-1. I sin nästa match möter han Revival.

Det är så många bra matcher just nu och jag kommer missa en hel del matcher för att jag inte har köpt Premium. Bla. missar jag matchen mellan PuMa och Leenock.

Just nu har matchen mellan Violet och TheStc avslutats där Violet vann med 2-1.

Då passar jag på att packa klätterutrustningen så jag slipper göra det när jag vaknar. Det är noga att allt är med för om något saknas kan det bli svårt att klättra.


MLG Summer Championship 2012

Lite svårt att hänga med i alla matcher och tydligen har min favorit TaeJa förlorat sin första match mot landsmannen CranK. Det kan vara så att han är ute ur turneringen för jag hittar honom inte i Losers bracket. det skulle vara fruktansvärt tråkigt om han var ute ur turneringen.

Men vi har två spännande matcher att se fram emot. Ryung vs Hero och Alicia vs PuMa.
Hoppas jag hinner se någon av dessa matcher innan det är dags att sova.