söndag 4 november 2012

MLG Dallas 2012 Rain vs TaeJa

TaeJa vs Rain
TvP

Karta 1: Ohana
Rain vann på första kartan. Båda byggde upp sina arméer till max max och dansade runt lite för att få bästa position i ett anfall.
Rain lyckades sakta men säkert att svälta ut TaeJa som inte kunde hålla uppe produktionen.

Karta 2: Entombed Valley
TaeJa öppnade med en Banshee med cloak men som snabbt genomskådades av Rain som försvarade sig exemplariskt. Rain gick till attack och lyckade snabbt få ner TaeJa:s bunker och sen var det en enkel promenad upp till Teaja:s main.

MLG Dallas 2012 NaNiwa vs Rain

NaNiwa vs Rain 0-2
PvP
Kommentatorer:

Karta1: Ohana = Family
Rain vann på första kartan. Det blev en jämn match mellan giganterna men Rain hade en liten fördel. Rains Fenix:s harassade och slog ut en del av naNiwa:s arbetare vilket gav Rain ett litet försprång. NaNiwa gick till anfall och lyckades ta ut Rain:s tredje bas men när NaNiwa hade förlorat större delen av sin arme och Rain var på krigståg så gav NaNiwa upp.

Karta 2: Antiga Shipyard
Samma scenario på denna karta. Båda spelarna lämnade varandra ifred och byggde upp sina arméer. NaNiwa gjorded det stora misstaget att gå till anfall utan att ha maxat ut sin arme. Rain hade ett litet övertag och förstärkningen kom snabbare fram för Rain. Rain byggde upp sin arme lite och gick sedan till anfall och NaNiwa kunde inte stå emot hans arme.

Grattis till Rain som nu får möta TaeJa och hans fruktade dropps.

MLG Dallas 2012 dag 3

Så är vi framme vid sista dagen för MLG Dallas denna gång och en vinnare ska koras. Vi hoppas att vårt svenska hopp naNiwa ska lyckas väl och få möta sin nemesis Flash en sista gång, i finalen.

Men det är många som vill göra anspråk på första priset och respekten som medföljer. En av dem ä min personliga favorit TaeJa som jag personligen anser är en av världens bästa Terran. Vill det sig riktigt väl så får de mötas i matchen innan kvartsfinalerna. Vem ska jag då heja på ?

Mycket handlar om Flash och om hans rykte som Gud. NaNiwa lyckades besegra honom en gång och kan med all säkerhet göra det igen. Flash har verkligen visat att han är här för att stanna och samtliga spelare i världseliten har nu ytterligare en Terran att se upp för.




MLG Dallas updates


 
  • Flash wins the group against NaNiwa 4-3 and are in the quarterfinals
  • Scarlett won over HerO 2-1 
  • Thorzain is out 
  • MC lost to The STC 1-2 and are out. 
  • Oz vs Leenock ongoing 
  • Life vs TaeJa ongoing 
  • Heart vs Bomber 2-4 and Bomber goes to quarterfinals

MLG Dallas 2012 Scarlett vidare

Scarlett vann sin match mot HerO med 2-1 och får nu möta Daisy.
Följande spelare måste Scarlett vinna över för att komma närmare finalen: Moonglade och Hwangsin.

Komigen Scarlett!!!!!

MLG Dallas 2012 NaNiwa vs Flash

NaNiwa vs Falsh 2-1
PvT Bo7
Kommentatorer: D.Apollo och Day9

Karta 1: Metropolis
Flash vann på Metropolis och utnyttjade verkligen sina dropps. Till slut blev det base race som Flash vann tack vare en nliten grupp arme i sin main bas. 2-2

Karta 2: Ohana = family
Spelarna började på vanligt klassiskt maner som utvecklades till en sluggerfest. Matchen svängde fram och tillbaka till spelarnas favör men NaNiwa lyckades till slut bryta igenom Flash:s försvar och tog ut hans andra bas. 3-2 och match boll till NaNiwa.

Karta 3: Antiga Shipyard
Flash kvitterade till 3-3 och matchen går nu till en sista karta.
Vändningen för Flash var när han droppade i NaNiwas main samtidigt som han gick mot NaNiwas tredje bas. NaNiwa kunde stoppa Flash men förlorade en massa arbetare under attackerna. NaNiwa spelade från underläge resten av matchen och blev tvungen att tapa när hela hans arme blev utslagen.

Karta 4: Tal Darim Altar
Snabbt slut och Flash vann den sista striden med två proxy barracker. NaNiwa scoutade inte tillräckligt tidigt och hann inte få ut tillräckligt med arme för att stoppa Flash:s marines. 3-4 till Flash.
NaNiwa hamnar i Loosers brackets sista runda.


MLG Dallas 2012 news

Grupp A

Oz i final vs Leenock och får leda med 2-1 Bo7

Grupp B

NaNiwa i final vs Flash och får leda med 2-1 Bo7

Grupp C

Life i final vs TaeJa eller violet

Grupp D

Heart i final vs Bomber Bo3

Looser bracket 

Thorzain fick möta Goswser och förlorade med 1-2. Thorzain är med det ute ur turneringen och kan åka hem.
Scarlett får möta HerO och det vore så nice om hon vann.


 Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_MLG_Pro_Circuit/Fall/Championship

MLG Dallas 2012 NaNiwa vs Flash

NaNiwa vann på första kartan trotts tidig press från Falsh som droppade Hellions i NaNiwas bas.

NaNiwa återhämtade sig och kunde stå emot Flash:s attacker med sina storms. Sent in i matchen kom Ghosten ut på slagfältet men då var det försent.

Flash levde upp till sitt rykte och stod emot NaNiwas 4 Gate press. Flash väntade in sina Medivacs och sen gick han raka vägen till NaNiwas baser och matchen fick ett snabbt slut.

NaNiwa tog slaget på tredje kartan med tidig press av stalkers, centrys och immortals. Flash försökte göra motstånd men NaNiwas forcefields var bara för bra.

2-1 till NaNiwa och är nu i gruppfinal. Vill det sig riktigt bra så kan det bli en returmatch i finalen, om Flash vinner sin nästa match.