lördag 6 oktober 2012

Hamilton - men inte om det gäller min dotter

Var på BIO ikväll med en kompis och såg Hamilton. Action, testosteron och en del romantik.

Jag gillar de scener då Hamilton får frågan vad han ska göra. Han bara vänder ryggen emot och bara går. Like a BOSS! Undrar om det skulle passa mig?

Jag kanske ska prova när jag kommer till jobbet på måndag.

Annars får filmen 4 chips påsar av 5 möjliga. Men vem är jag att betygsätta en film.

StarCraft mitt i natten....

Jag och två kompisar satt och spelade SC2 till nästan ljusa morgonen. Innan jag fortsätter detta inlägg måste jag förtydliga att vi tre och en kompis till hade sett två filmer innan vi började spela SC2.

Vi så CUBE och MIB. Kan ju erkänna att jag somnade under båda filmerna.

Efter filmerna åkte var och en hem till sig och vi började spela lite SC2. En ny mod för mig är Micro Tournament som är en väldig rolig mod men otrolig svår att bemästra. Under den långa natten blev det och Desert strike 1337 och Tower defens. När klockan började närma sig 03:00 så var jag så trött att jag för en kort stund la huvudet på databordet...och somnade. Tydligen var detta inte så populärt hos mina lagkamrater som väckte mig. Eric som vi kan kalla honom sprang ner från övervåningen och skakade liv i mig och sa med en bestämd röst: "vakna, uppgradera till tier 3 går battle cruisers och Thors" Sagt och gjort. Jag vaknade och fortsatte spelet med Erics strategiska klarsynthet och vi vann till slut. Vet dock inte om det var tack vare mig men vi vann iaf och inget annat räknas.

Nästa gång kanske man skulle hoppa över filmerna så att man kan spela med lite större skärpa.

Promenad med Sonen

Idag efter lunch gick jag och sonen en långpromenad. Ja jag gick och sonen cyklade. Under vå promenad blev det samtal om trasiga bilar, kusinerna, vackra löv och mycket annat.

Det var en härlig promenad, solen var framme och värmde oss och vinden gav lite svalka mellan de tuffa uppförsbackarna som vi var tvungna att besegra. Det blir säkert fler promenader med sonen vilket jag varmt kan rekommendera.