söndag 27 januari 2013

Iron Squid Vods

Nu är vodsen uppe på min youtube kanal

här kommer länken Andreas Joannisson

IronSquid Chapter II Grand Final

DRG vs Life
ZvZ

DRG tog snabbt ledningen med 3-0 i kartor och behövde bara vinna en sista karta för att ta hem hela turneringen och få lyfta den stora bucklan.

Men Life kämpade sig in i matchen och reducerade till 3-1, 3-2 och i 6:e kartan kvitterade Life så att det stor 3-3 inför den sista och avgörande kartan. DRG hade insett att han inte kunde spela ett standard spel mot Life utan blev tvungen att spela lite kreativt. DRG spelade lings-banelings taktik i sista kartan och nu gällde det att vinna eller försvinna.

Mot alla odds kunde Life hålla tillbaka DRG:s anfall och när DRG insåg att han inte kunde fortsätta sitt aggressiva anfall så sa han GG.

Life hade gjort det. från 0-3 i underläge till 4-3 i slutresultat. Life hade vunnit 4 raka kartor mot en av världens bästa zergspelare. Atmosfären var på topp och när Life kom ut ur båset kokade arenan över av applåder och skrik från publiken. Publiken hade verkligen fått valuta för sina pengar. Starcraft2 matcher i världsklass, musikunderhållning, hängivna och fokuserade kommentatorer vad mer kunde man förvänta sig. Kanske att man själv skulle vara på plats och se eventet IRL.

Nu blev man ju taggad och förväntansfull på att närvara på Sveriges största Lan-festival i sommar.