onsdag 26 december 2012

Byggde snögubbe med sonen

Härlig kramsnö flingade ner idag från himlen och jag frågade grabben om han ville ut i snön och bygga en snögubbe?

Vi klädde på oss och gick ut i trädgården och började rulla våra snöbollar.

Det blev en snögubbe och en snölykta.




Mellandagsrea...

Har planer p åatt åka in till Västerås och handla lite. Jag vill köpa en ny kamera som man kan filma med. Naturligtvis ska det vara en Canon och systemkamera. Alla andra alternativ är egentligen inga alternativ.

Så vi får se vilken affär som har bästa priset och erbjudandet. Om jag nu köper en ny kamera så säljer jag min gamla Canon 400D med 18.55mm objektiv och väska. Om någon är intresserad så är det bara att kommentera så kan vi diskutera priset.

Frun i huset vill säkert handla en del kläder så det blir nog några besök i sådana affärer också. Vad vill nu barnen ha förutom det de fick i julklapp? Något blir det säkert men riktigt vad vet vi inte.


Gaming!!!!

Det blev en del gaming inatt. 1v1 vinst, 3v3 vinster och så blev det monobattles och några Desert strike. Totalt så spelade vi 9 matcher och vann 7 av dem, om jag niu räknade rätt.

Inte illa tycker jag.

Läggdax!

Så...vad händer nu resten av natten?

SC2 blir det med all säkerhet. Lite slösurfing, kolla twitter, FB och några andra sidor.

Imorgon åker syrran och hennes familj hem. Dagarna gick snabbt när de var på besök. Härligt att träffa dem och speciellt roligt är det nog för G. att träffa kusinerna.


Avengers.....

Har just sett Avengers med några goa vänner. Underhållning på hög nivå tycker jag. Speciellt när Hulken står bredvid Thor och ger honom en smäll så han flyger. Eller när Loke försöker tala vett till Hulken och Hulken tar honom i ena benet och svingar honom några gånger i golvet. Då skrattar man härligt.

Avengers får 5 av 5 i betyg