lördag 5 juli 2014

Politik, Haga och stelhet

Ett inlägg med lite gott och blandat. För det första vill jag bara säga ett stort tack till Xpoon som har fixat min bärbara dator så att den rullar riktigt smidigt.

Storprinsen fixar sin egen frukost och säger PEFEKT med eftertryck.

Jag har följt Almedalen på tv och jag måste säga att jag tycker att det är väldigt intressant. Blev imponerad av Alexander Bard och hans åsikter. Bara det att han inte håller någon föreläsning eller dylikt om det inte släpps på webben. Han menade att Almedalen är teaterscenen för politiken men det är på nätet de flesta tittar. Det kanske är ett 50-tal som lyssnar live men på nätet kan det ha varit flera tusen som har sett och lyssnat.

Igår var vi i Haga och grillade korv, spelade fotboll och busade med barnen. En liten idyll med mycket kärlek och omtanke.

Somnade i storprinsens säng när jag skulle natta honom så idag är man lite stel i kroppen. Han var så gullig som la en filt över mina ben så att jag inte skulle frysa.

Vad händer idag?
  Ska lämna lite skräp på återbruket. Skulle behöva låna en kärra och få bort alla mina kvistar från häcken som jag har trimmat. Sen blir det att Turfa.

Imorgon söndag ska min kyrka hålla gudstjänst utanför vår kyrka. Det blir lite picnic efteråt så hjärtligt välkomna.