söndag 1 juli 2012

Skönt gung i denna låt...

Michael Teló - Ai Se Eu Te Pego

Kom upp på youtuben för nästa ett år sedan men den håller även idag. 

man vill bara dansa och släppa loss och för er som undrar så är det inte spanska eller italienska, det är portugisiska.



Mahjong

Jag, frun och två kompisar har spelat Mahjong i två dagar. Ja det tar lite tid att spela ett helt spel. För er som inte riktigt vet hur man spelar Mahjong så kommer en kort förklaring här nedan:

Nej jag orkar inte förklara så ni får läsa själva. Klicka på länken nedan och läs själva i lugn och ro. Om det blir några frågetecken så kan ni fråga mig. jag lovar att svara så bra jag kan.

Mahjong regler

Jag vann iaf. och förutom det trevliga spelet så var sällskapet minst lika trevligt och underhållande.

Ser fram emot fler Mahjongmatcher om det är några som vill spela.


Cityfestivalen dag 2

Jag och storingen satte oss i bilen och for iväg till Västerås för dag två på Cityfestivalen. Denna gång regnade det inte på oss så vi var nöjda med vädret. Den uppblåsbara rutschkanan var populär även idag och storingen åkte nog längre än fem minuter som var maxtiden.

Sedan stod vi och köade länge till trampolinerna. det som var lite extra spännande med dessa trampoliner var att man satt fast i en sele som i sin tur var spänd med elastiska rep. detta gjorde att den som hoppar kunde flyga mycket högre upp i luften än normalt. för den som var lite van kunde göra både framåtvolt och bakåtvolt. Men de flesta barnen nöjde sig med att hoppa rakt upp i luften. Så gjorde även min storing och tyckte att det var superkul.

Sockervadd blev det också på storingens begäran. Till sist innan vi åkte hem handlade vi mat på Subway. Ja det blev en sub till frun och två kompisar också.