lördag 20 juli 2013

World War Z

Den var bra!! Action, underhållning och överlevnadsteknik. Vad mer kan man begära?? Lite romans kanske men vem har tid med det när hela världen är full av zombies?

Troligtvis blir det en uppföljare.


Dreamhack Valencia JYP vs JD


Dreamhack Valencia photos


Dreamhack valencia 2013


DreamHack Valencia




DraemHack Valencia


DreamHack Valencia 16 spelare kvar

Så var dem bara 16 spelare kvar och en svensk bland dem, Morrow. Mycket kul tycker jag.



Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2013_DreamHack_Open/Valencia
Åkte till Ica för att handla lite kvällsmat då jag ser att en kille har blivit nerslagen och ligger på marken och blöder. Sjukvårdare och polis var på plats ocha hade tagit hand om killen. Men killen ville helst av allt ligga kvar och sova lite på marken. Han drog av kompressen och lindan som sjukvårdaren hade lagt om och sa samtidig dumma saker åt dem.

Jag stod bredvid och iaktog allt trots allt var proffsen på plats så jag behövde inte ingripa den här gången. Sjukvårdarna gjorde ett strålande jobb som med stort tålamod försökte få killen att svara på tilltal men killen låg på marken och var helt tyst. Efter ett tag fick vi hjälpas åt att lyfta upp killen och upp på britsen och in i ambulansen.

Vem ska man skylla på? Spriten, personen, den som slog, staten, politikerna, lapplisorna, ja vem ska få skulden?

Personen ifråga kanske hade förtjänat det hela, jag vet inte för jag såg inter händelsen. En sak vet jag dock. Om jag var på plats innan händelsen så hade jag försökt stoppa killen innan det blev blodvite. Jag blir bara så ledsen är sånt här händer. Varför stå och skrika dumma saker om allt och alla och varför reagera med våld. Frågor som vi får brottas med var och en och tills vi har funnit svaret så kan vi kramas mer och slåss mindre.