lördag 28 december 2013

Annandag Lan 2013

I en liten lägenhet i en medelstor stad i mellansverige pågår just nu ett lan.

Du kan följa vad som händer under lanet via länken nedan.

Annandag Lan 2013

Annandag Lan 2013 forsätter

Det här lanet har inte blivit ett vanligt lan där man spelar i timmar efter timmar, sover lite och sen spelar i timmar efter timmar. Iaf inte för mig.

Dag 1 - kom inte till öppningsceremonin utan stövlade in några timmar senare med buller och bong. Storprinsen var med och var minst sagt uppspelt. Jag och storprinsen turades om att spela på vår dator och storprinsen började med att spela minecraft. Jag satte mig i soffan och stretchade min Ischias som är i kläm. Efter ett tag blev det min tur att spela och då blev det L4D och då fick storprinsen sitta i köket och spela på en bärbar dator. Storprinsen fick sedan prova ett nytt spel TF2 vilket är ett skjuta spel men ändå ganska okay. Jag och storprinsen pratade ganska mycket efteråt om hur spelet var osv. Sent gick storprinsen och la sig på soffan i sovrummet för att sova. Då blev det CSS, kul, kul och kul. Klockan 4 ungefär gick jag och la mig och sov några timmar tills storprinsen vaknade och ville fortsätta spela. När vi vaknade var det fullt spelande i spelrummet. Grabbarna hade inte lagt sig på hela natten. Vi åt lite frukost och sen fortsatte vi spela och nu var vi inne på dag 2 på lanet.

Dag 2 - vaknade, åt frukost, jag spelade typ 12 matcher SC2 och sedan åkte jag och storprinsen hem för att äta. Eftermiddagen spenderade jag med familjen men sen blev det styrelsemöte hemma hos svärföräldrarna. Pga få timmar sömn så var jag ganska trött på kvällen dag 2. Efter styrelsemötet besökte frun lan-partyt medan jag nattade grabbarna och mig själv. När frun kom tillbaka var jag för trött att gamea och la mig i sängen för en riktigt god sömn.

Dag 3 - Frun har åkt in till västerås med hennes syster för att shoppa. När de kommer tillbaka går jag och storprinsen till lanpartyt. Risken är dock stor att de övriga grabbarna sover men det gör inte så mycket. Tydligen ska de sova under eftermiddagen/kvällen så att de kan spela så mycket de bara kan under dag 4.