torsdag 10 januari 2013

TeamLiquid Snute

En högaktuell person Jens "Snute" Aasgaard (Norge) som spelar för TeamLiquid drar ganska stor publik på streamen.
Han har plaserats sig väldigt bra i ett par större turneringar. Han vann Homestory Cup VI, där han i finalen mötte Symbol och krossade allt motstånd som Symbol kom med. 4-0 till Snute.

I några andra turneringar har han kommit på andra plast, Thor Open, Acer Starcraft Challenge och Campus Party Europe.

källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Snute

Med denna meritlista är det inte så konstigt att TL draftade honom till sitt lag. Nu med en stabilt lag som grund kan Snute säkert spela mer avslappnat och få mer träning. Jag menar vem skulle tacka nej att träna med TaeJa, HerO eller Zenio, alla tre spelare i världsklass.

Så jag säger bara lycka till Snute och jag hoppas på att få se dig i framtida turneringar. 

BodaBorg...

En kompis ringde och frågade om jag ville följa med till BodaBorg för en heldag. Självklart tänkte jag i mitt stilla sinne. Jag blev superglad när hon ringde mig och frågade just mig om just jag ville just följa med till just Bodaborg. Det blev nog några just för mycket men vad just spelar det för roll.

 
Sagt och gjort på lördag gryning åker vi 4 glada till BodaBorg i Karlskoga för att klara samtliga celler. Räknar med en hel del blåmärken men en massa skratt också.

Jag har inte bestämt mig än om jag ska ha med kameran eller inte. Det vore ju kul och det skulle säkert bli en delhäftiga kort men man blir samtidigt ganska begränsad i sitt rörelsemönster med en stor och dyr kamera på axeln.

Nu är det bara att vänta och längta till lekdagen på lördag.