söndag 15 april 2012

Push to add drama

Titta på denna korta film.

Helt suverän!!!!

push-to-add-drama


StarCraft2 GSL de 16 spelarna

Så har följande spelare avancerat vidare till 16:dels spel. 8 spelare går till 8:dels final och säkrar sin plats i code S. De andra 8 spelarna går till code A och spelar kval till code S. från kvalet i code A där 24 spelare spelar går 12 vidare till code S.

Så nu gäller det att vara hamna bland de 8 bästa för att säkra nästa säsong i code S.

Grupp A
TheSTC
Taeja

Grupp B
Supernova
Genius

Grupp C
MarineKing
July

Grupp D
Maru
Hero

Grupp E
Virus
MC

Grupp F
Squirtle
Leenock

Grupp G
NaNiwa
MVP

Grupp H
Parting
Z



Två spelar saknas i denna lineup: Maru och Z










StarCraft2 GSL säsong 2 grupp E

Matcher har spelats nu i samtliga grupper och sist ut var grupp E

Följande spelare ingick i grupp E:

Virus
MC
NesTea
InCa

Virus och MC gick direkt vidare till 16:dels spel medans de andra två flyttades ner till coda A och får spela om sin överlevnad i code S.

Bibelfokus.se Jeus Kristus, Guds son

Följande text är hämtat från bibelfokus.se

 

Jesus Kristus, Guds son

Vi tror att Jesus Kristus är Guds Messias, Gud Son, Gud själv som kommit till jorden i mänsklig gestalt. Gud lät sig födas till denna jord av en jungfru som blev havande genom den Helige Ande. Jesus är därigenom både fullt ut sann människa och fullt ut sann Gud. Som Gud kunde/kan Jesus göra under och förlåta synder. Som människa fick Jesus utstå lidande, smärtor och sjukdom. Han fick dela vår vardag med glädje, nöd, lidanden och umbäranden, dock utan att synda. (Jes 53:3, Mark 2:10, Joh 10:30, Joh 20:31, Fil 2:6-11, Hebr 4:15)

Vi tror att Jesus kom till jorden för att i vårt ställe dö på ett kors för våra synder, och för att ge alla som tror på honom evigt liv. Jesu död på korset är ett fullgott försoningsoffer för alla tider för alla människors synder. Jesus föddes, levde och dog helt syndfri. Han levde ett helt syndfritt liv i enlighet med Guds Lag, och genom tro på Jesus får den troende tillräkna sig den rättfärdighet Jesus vann genom sin syndfrihet. Jesus är uppstånden från döden och är nu tillbaka i himlen varifrån vi väntar hans återkomst. (Matt 24, Mark 16:6, Joh 8:46, Hebr 4:15, Heb 10:12).

Jesus har en väldigt central plats inom den kristna tron. Han säger att ingen kommer till Fadern utom genom mig. Betyder med andra ord att du kan tro på Gud och gå i kyrkan men har du missat vad Jesus har gjort för dig och mig och att du inte tror på vem Jesus säger sig själv vara så har du hamnat lite snett i din tro.

Jag tror vi har mycket att lära oss av hur Jesus var som person. Och för att veta hur han var och är så behöver vi läsa Bibeln. Jag uppmanar dig till att öppna din Bibel och läsa och skapa dig en bild av hur Jesus är och när du inte förstår Bibelns budskap så fråga en kompis.