söndag 15 juli 2012

SolHusLanet 2012 är nu officiellt slut

Det är alltid lite sorgligt att avsluta lan och se all utrustning plockas ner i väskor och påsar. Det positiva är dock att man får städa och det kommer med stor sannolikhet finnas någon godispåse eller Colaburk i något hörn som man har missat städa bort.

Nu går vi mot mer fasta rutiner, några ska jobba imorgon och andra har fortfarande semester. Själv är jag pappaledig några veckor till och frun har semester. Det ska bli kul med lite extra tid tillsammans.

Det har varit ett mycket roligt lan och jag vill tacka alla som tog sig tid att komma förbi och spela lite. Utan er skulle detta lan blivit mycket ensamt.

Nu ser vi fram emot nästa lan kanske till jul!

SolHusLanet 2012 dag 2

Så har jag strax avslutat dag två i vårt lan. Idag har flera personer kommit och deltagit under vårt lan. Långfärda kompisar från Arvoga, mycket kul att du kom förbi!

Snickaren kom förbi och han hade med sig en skiva som han hade sågat som han skulle ha sin dator på. Kreativt må jag säga.

Den stora höjdpunkten under dagen var kanske när gänget åt vattenmelon, två personer delade på en stor vattenmelon som åts med sked. Skapa en mental bild av att de sitter på rad på vår veranda och äter med sked ur var sin halv vattenmelon. Bild kommer upp senare.

När vi dansade med dansmattan var också mycket roligt. Mermaidghost fick den högsta poängen men det fanns en person som vann två danser och verkligen briljerade på dansmattan. Haizer blev den inofficiella dansmästaren.


NASL säsong 3

North America Star League säsong 3 spelas just nu och sänds via twtich.tv.

Jag kommer in i turnering när det är 4 spelare kvar och mitt i den ena semifinalen.
Matchen är mellan MC och Stephano och Stephano leder med 3-2 och spelas om bäst av 7 kartor.

Den andra semifinalen är mellan Ret och Alicia.

Vinnaren i denna turnering tar hem hela 30000 usd och en andra plats ger 15000 usd. Detta ger en inställningen att man vinner inte silver man förlorar Guld!

Stephano vann till slut med 4-2 och går vidare till final. MC får nöja sig med match om tredjepris.

Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/North_American_Star_League_Season_3