lördag 8 september 2012

Klätteresan avklarad...

Så har man kommit hem från en ytterligare klätterresa och träningsvärken börjar komma smygandes. Det är framförallt underarmarna som har fått jobba idag imorgon kommer de vara ganska stumma.

Det blir inte alltid riktigt så som man hade tänkt sig. Örebro klätterklubb var på plats och hade "prova på"- De hade tagit lederna som jag hade planerat ta till mina klättrare. Vi fick gå vidare till Branta väggen där lederna ligger på 6 och uppåt. Det var såklart för svårt för nybörjare som oss.

Utmaning blev det iaf och jag kom nästan upp på en led. Likaså Eric kom nästan upp på samma led. Jag är mycket imponerad över allas insats under dagen. Säker klättring trevligt sällskap och fint väder. Ja vädret växlade från fint till mindre fint och när vi hade packat all utrustning och skulle ta oss till bilarna, kom regnet.

Det togs en del sköna bilder på lite av varje. Systrarna Aronsson lekte lite med kalken och gjorde handavtryck. Mer säger jag inte men det finns bilder att se. :)

Nu ska jag lägga Gabriel och sedan ska jag ta en välförtjänt dusch och en lång stund i bastun.

Vi får se om vi hinner med en tredje och sista klätterresa innan vintern. Jag hoppas på det och då kanske det blir till något annat ställe.

Bilder kommer upp på http://www.facebook.com/andreas.joannisson

Klättring idag...

Idag far vi till Rosendahl strax utanför Örebro för lite härlig klättring.

Humöret är på topp, sovit kanske lite för lite men det ska jag kompensera med en Monster.
Fick tyvärr en återbud av en deltagare som blev hastigt sjuk men det ska inte få hindra oss andra att klättra.

Vädret lovas sol och 15-17 grader. Det låter ju helt suveränt med tanke på att det spöregnade förra gången vi klättrade.

Som en liten extra krydda för dag så kan det bli så att mina gamla klätterkompisar kommer och klättrar med oss. Det vore ju helt fantastiskt om dem kom och visade sina skills.

Jag hoppas kunna ta några riktigt fina bilder under dagen, så håll ögonen öppna kanske kommer just du på bild.