tisdag 5 november 2013

NaNiwa vs Revival

En match där vinnaren kvalar in till WCS 8:dels finaler. Jag hade tippat på en mycket jämn match där de flesta kartorna skulle gå till "late game". Så fel jag hade. NaNiwa visade på storform och vann hela matchen med 3-0. Visst hade man hört att zerg var hans lättaste ras att spela emot men på det sättet han vann på var så övertygande. Han var aldrig riktigt hotad och när han hade försvarat sig switchade han snabbt till anfall och röjde allt i sin väg.

Imponerande force fields som kanske var avgörande på den första kartan då Revival hade ganska många banelings i sin arme. Sentrys och stalkers var huvudingredienserna i NaNiwas arme som kryddades med zealoter och mothership core.

Nu blir det en lång väntan tills på fredag då han får möta Soulkey som också spelar zerg. Tänk om NaNiwa kan göra samma bedrift igen det vore något utöver det vanliga.

Följande matcher kommer att spelas under fredagen:

NaNiwa vs Soulkey
Bomber vs MMA
HerO vs sOs
Polt vs aLive
Dear vs TaeJa
Jaedong vs Mvp
Maru vs MC
INoVation vs duckdeok

Mycket bra stacraft i helgen med andra ord.

Följ matcherna


Källa: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=434069

Gaming

Avslutade dagen med gaming 2 mot 2 i StarCarft2. Några förluster och några vinster blev det men det viktigaste är ju ändå att man avslutar med en vinst. :)

Borsta tänderna och god natt.

Just ja jag måste puffa lite för WCS StarCraft2 i helgen fredag-lördag. Det är säsongsfinal och imorgon kl. 20:00 spelar NaNiwa en match mot Revival om att få den sista platsen i turneringen. Kommer NaNiva med blir han enda utländska spelare (alla andra sydkoreaner).

Dreamhack winter i slutet av november och början av december. Jag och storprinsen ska dit tillsammans med några kompisar, hoppas vi ses där. Och om du åker dit kan du alltid skrika mitt namn i D-hallen. Jag lover att svara.