måndag 17 februari 2014

Farlig omkörning

På väg hem från jobbet hamnade jag bakom en taxi som skulle köra 10km/h under det tillåtna. Detta irriterade mig lite så jag blinkade åt honom att han skulle köra i höger körfil om han nu skulle köra sakta. Men han brydde sig inte utan körde lugnt vidare och hindrade mig och en bilist bakom mig att köra lite fortare.

Till slut bestämde sig bilisten bakom mig att köra om och det gjorde han på höger sida. Detta kunde ha slutat riktigt illa för oss alla tre men som tur var så körde bilisten framför mig lugnt vidare i sin körfil och jag bromsade för att hålla avstånd vid en eventuell krock.

Uppmärksam som jag var så såg jag regnr och funderade länge på om jag skulle ringa polisen eller inte. Nej jag gjorde inte det men jag följde efter bilen en stund på hallstahammars små gator och förhoppningsvis fick jag bilistens hjärta att slå lite snabbare.

För en stund sedan nattade jag storprinsen och mellanprinsen men nu är båda nere och springer omkring. Så det blir att natta dom igen.

När de väl har somnat blir det starcraft träning.

ha dé

IEM Cologne 2914

Här kommer några bilder från dagens IEM Cologne 2014 tävling.

Jaedong kom på 3:dje plats och Rain på 4:e plats. Polt spelar mot HerO i finalen där första kartan slutade oavgjort. Första pris är på 10000usd plus 750 WCS poäng. Andra plats ger 4000usd och 500 WCS poäng.

Ställningen är 1-1 och jag måste sova. 


Lycka till Polt.