tisdag 16 juli 2013

StarCraft2 DreamHack Valencia 2013

DreamHack Valencia 2013

19-20 Juli

32 spelare
Matcherna spelas om bäst av tre kartor som utökas till bäst av fem kartor från kvartsfinalerna och fram till finalen.

De fyra bästa spelarna blir direkt kvalificerade till DreamHack Winter som hålls i November i Jönköping. 

Än så länge har vi två svenska spelare med i turneringen, NaNiwa och SortOf. Jag skulle vilja se ThorZaIN och SaSe i turneringen men de kanske har andra turneringar som de ska delta i eller så har de inte kommit med i deltagarlistan än.

Källa: DreamHack Open Valencia 2013

StarCraft2 ranking i bild



1



2


3


4


5

6

7

8

9

10



Kan ni namnen på dem?????

Svaret hittar ni på: http://www.gosugamers.net/starcraft2/rankings

39
NaNiwa hittar vi på plats 39. Inte illa med tanke på att koreanerna dominerar rankingen totalt.



61
Demuslim från Evil Geniuses hittar vi på plats 61. Jag tittar gärna på honom när han spelar för han kommer med taktiska tips. Han är väldigt duktig på att analysera sina matcher. 




























Fint väder idag..

Tänk att man skriver sitt första inlägg om vädret. Man kan ju undra om man inte har något viktigare att skriva om. Men faktum är att vädret är ganska viktigt för oss människor. På sommaren vill jag ha det varmt och skönt och helst vindstilla. På vintern däremot vill jag ha snö, inte slask och bara några minusgrader.

Om vädret ändrar sig, till det sämre det vill säga kan humöret, aktiviteter och annat också ändra sig. Jag kan vara ärlig och säga tt under vinterhalvåret när det är ganska mörkt, grått och kallt så blir även jag lite dämpad. När jag och frun bodde i Örebro solade jag solarium ca 1ggr/vecka för att få lite mer ljus i livet.

Finns det något mycigare än när regnet öser ner och det smattrar härligt på altantaket? Ja det skulle vara en kall vinterdag med en tänd brasa och bara filosofera.

Men idag ser det ut som om vädret kommer bli fint. Solen skiner, som den alltid gör iof men idag kan man också se att den skiner. Det kan nog bli en del trädgårdsarbete idag tror jag. Klippa gräset och rensa lite ogräs.

Jag vill åka och klättra!!!!!! Någon som vill följa med???