onsdag 12 juni 2013

Grillning med familjen, hagströms och Karro.


Fint väder inspirerade till grillning med familjen och goá vänner.
Tyvärr tog jag inga kort på tillställningen, det får bli en annan gång.


Kan rekommendera kött av olika slag från Åsby kött och vilt. Mums vad mycket gott de har.




SatrCraft2 Dreamhack Open grupper

32 grupper med spelare från hela världen. Vi har två svenska proffs som jag hoppas kommer gå långt i turneringen. Thorzain, Naniva och Maddelisk. Andra spelare som jag hoppas kommer gå långt är Taeja, och Jaedong. Men vinnare av DH Open blir Life.

Namn: Seung Hyun Lee
Ålder: 16år
Ras: Zerg
Lag: Startale
Placeringar:  1:a MLG Winter 2013, 1:a Iron Squid Chapter 2 2013.
Ranking: 1:a på Gosugamers.net

 Källa: http://www.gosugamers.net/players/14331-life





Sekunder från att få parkeringsböter

Jag och frun åkte till ICA och handlade lite. Slarvig som jag är så glömde jag ta fram parkeringsskivan. Vi gick in och handlade det vi skulle och när vi kom ut så vi parkeringsvakten skriva boten. Jag ropade lite högt NEEöJ. Vakten hörde mig och sa "jag har inte skrivit registreringsnumret än så det är lugnt. Ni slipper böter den här gången". Det var snällt svarade jag. Vi satte oss snabbt i bilen och körde fort där ifrån.

Innan vi satte oss i bilen hörde vi en kvinna ropa "skiit" eller så var det något annat mycket fulare ord som hon ropade. Hon fick böter. :(

Tacksam åkte vi hem med våra varor och tog hand om posten. En räkning fick mitt intresse och jag öppnade kuvertet. PÅMINNELSE, det var en parkeringsbot från när vi var inne på förlossningen. Jag hade pratat med sjuksköterskan om de kunde ta hand om boten och hon skulle se vad hon kunde göra. Hon lovade dock ingenting. Nu kom påminnelsen på 400kr. Jag ringde parkeringsbolaget och förklarade situationen och de svarade att de inte hade fått något besked från sjukhuset. Jag fick rådet att ringa sjukhuset och fråga vad som hade hänt. Sagt och gjort. Jag ringde sjukhuset och pratade med en personal. Tydligen hade parkeringsbolaget som är ansvarig för parkeringarna runt sjukhuset pratat med personalen på förlossningen idag och jag kunde riva räkningen. Nu hoppas jag dock att det andra parkeringsbolaget som jag fick påminnelsen ifrån får veta att jag kunde riva räkningen.

Så idag har vi sluppit två parkeringsbot inte helt fel.


Resident evil

Har just kommit hem från en filmkväll hos några kompisar. vi såg resident evil. Den var helt okay, mycket action och enkel handling. Undersök, hitta. förgör kan summer filmen ganska bra tycker jag.

Filmen får en 3.a i betyg och jag avråder känsliga tittar att se filmen. För alla er som älskar zombiefilmer, ni måste se denna film. Specialeffekterna är inte de bästa kanske inte skådespeleriet heller men det är underhållning med en del action.

Nu blev man ju sugen på att se de andra filmerna också.