torsdag 4 juli 2013

Svensexa...

Igår genomfördes en svensexa för en kompis och vi var ett tiotal kompisar som var samlade för att göra dagen minnesvärd.

Efter en lyckad operation omhändertagande vid kompisens jobb åkte vi till Bellevue där han fick utmana oss i Tennis, badminton, benpress och till slut bowling. Allt GRATIS måste påpekas. Ett stort TACK till Bellevue för er generösitet.

Efter en väldigt spännande bowlingmatch åkte vi till 65:an och åt.

Efter en kolhydratuppladdning eller nåt sånt åkte vi vidare ut till Tillberga och The Rock Adventure för att leka lite krig. Paintball var nämligen nästa punkt. Utan att skryta så hade jag nog flest blåmärken när kriget var över. Kunde räkna till 10 små cirkelformade blåmärken eller rödmärken. Jag vet inte om jag kan säga att det var värt alla märkena men kul hade jag och jag tror att de andra RAMBO-killarna hade kul också.

Efter kriget tog vi vapenvila och försonades runt grillelden vid kanalen. Grilla korv, marshmallows och några grillade hamburgare. Mycket trevlig och mysig avslutning på dagen.

Till sist vi ll jag också bara nämna i förbifarten att jag tog hela magasinet 195 på benpressen och genomförde 5 strikta repetitioner. Benen är ganska stumma idag kan jag säga men imorgon borde allt vara i sin ordning igen.

Hoppas att huvudpersonen för dagen var nöjd med med dagens aktiviteter för annars får vi väl göra om det nästa år :)

over and out!