torsdag 19 september 2013

Sjuk sjuk sjuk

Ja jag skulle kunna fortsätta att skriva sjuuuuuuk. Hostar, förkyld, maten smakar minimalt, huvudet känns tungt som ett bowlingklot och alla skrik ekar i huvudet  flera gånger.

Nej nej ni behöver inte tycka synd om mig jag får det jag förtjänar anatar jag. Som tur är har jag en duktig fru som tar hand om mig och våra tre barn. Jag byter blöja iblan men annars tar frun hand om allt. Jag vet inte vad jag hade gjort om det hade varit frun som var sjuk.

Igår gjorde frun en härlig fisksoppa, undrar om det finns lite kvar :) Vi åt vaer sin portion idag till lunch och den var lite kryddig igår när den var nylagad. Idag smakade den lite kryddigare. Mycket gott och säkert bra mot min förkyldning.

Ikväll ska frun till en kompis och kolla på film eller serie rättare sagt. Då passar jag på att basta och kanske spela några matcher SC2. Ni vet ibland känner man inte för att spela SC2 utan man tittar hellre. Jag är en av dem som tiitar mer än jag spelar men tack vare DH Bucharest fick jag ny inspiration att spela SC2.

Nu har mellanprinsen bajsat så plikten kallar. Som en god familjefar så tar jag mitt ansvar och ser till att en ny blöja kommer på plats.