söndag 2 februari 2014

Bastu med goa vänner!

Basta med några kompisar blev ett bra avslut på veckan.

Vi gick ut i trädgården också och skrubbade oss rena med snö. Vågade inte rulla mig för min onda rygg. Nu väntar tvätten på att bli upphängd och sedan blir det tack och godnatt.

Ågården i Arboga

Jag och några kompisar åkte till Ågården i Arboga för lite after work. Italiensk buffé var det på menyn vilket såg helt fantastiskt ut.

När kompisen bokade bord åt oss nämnde han också att en av oss var laktosintolerant dvs jag. När vi skulle betala för maten sa jag att jag är laktosintolerant och skulle vilja veta vad jag kunde äta från buffén och vad jag skulle undvika. Kocken kom och berättade för mig vad jag kunde äta och det jag inte kunde äta hade han gjort en speciell tallrik för mig så jag kunde äta allt från buffén. Han hade även gjort kycklingrätten laktosfri bara för mig. Så där satt jag med en tallrik med sallad och frukt, en tallrik med lax, korv, skinka m.m och en tallrik med kyckling i svampsås. Kunde det bli bättre? Törstig blev jag till slut och beställde en fanta men den fick jag gratis. Restaurangbesöket på Ågården var perfekt.

Nu gick vi hem till Adis och tittade på film. Först tittade vi på Alexander "The Mauler" Gustatafssons titelmatch mot Jon Jones. Alexander förlorade tyvärr men han gav Jon en ordentlig match. Lycka till nästa gång Alexander.

Efter det såg vi Here comes the boom.

Lagom trött åkte jag och kompisen hemåt.

Lyckad kväll och jag ser fram emot nästa after work.