tisdag 19 juni 2012

Bröllopsdag!

Idag firar jag och frun 14årig bröllopsdag. Hittills har vi firat det med var sin subsmörgås och till efterrätt blev det Scwartzvaldtårta från Konditori Axelsson. Kvällen är ung och vem vet vilka överraskningar som dyker upp, jo jag!

Mums! 

Här kommer några fler Bilder från DHsommar 2012







DH sommar några bilder



Vilka är det på bilderna?
Från vänster, översta raden har vi en kompios som vill vara anonym. Bredvid henne har vi DIMAGA som kom tvåa i Eizo Open. Och längst till höger har vi två fotbollstjejer som utmanade varandra på en match, först till 5.

Rad två uppifrån och längst till höger har vi Kahldor och bredvid honom har vi Incontrol. De kommenterade vissa av SC2 matcherna.

Raden näst längst ner och till vänster har vi tre av de bästa SC2 spelarna i världen. Dragon, TaeJa och PuMa. Den fjärde spelaren i bilden vet jag inte vem det är. Till höger om dessa killar har vi D.apollo som ser ganska filosofisk ut.

Raden längst ner, till vänster har vi en översiktsbild av D-hallen med en massa datorer. Bilden till höger föreställer en kinagryta med ris som vi åt till kvällsmat innan vi åkte hem från DH.

Fler bilder kommer upp inom kort.

DH Eizo Open Finalen

MaNa vann finalen med 3-1 och lyckades stå emot DIMAGAS taktik "banerain"

Med Arcons, zealoter, Centrys och Stalkers kunde MaNa ta ut DIMAGAS redje bas och fortsätta fram till DIMAGAS naturliga expansion. När MaNa lyckades bryta igenom försvaret och kom upp för rampen så sa DIMAGA gg och finalen var över.

Grattis MaNa till äran, ranking klättringen och 100000 kr.