torsdag 16 augusti 2012

En arbetsvecka snart slut.

På fredag har jag gjort min första hela arbetsvecka och jag måste säga att det har gått fort. På måndag kommer dock alla eleverna och då startat vi verksamheten på allvar.

Det är med blandade känslor som jag kommer gå till jobbet på måndag. Jag har inte haft någon planering alls under den här veckan. jag har inte träffat kollegerna och pratat med dem hur de vill göra den första veckan.

Schemat är sisådär men jag får vara nöjd. Kunde vara sämre. Det absolut mest positiva med mitt schema är att jag har fått ca 3 timmars planering i veckan. Det sämsta med schemat att jag inte får träffa mina kolleger så mycket som jag skulle önska.

Man får göra det bästa med det man har i tid och resurser och det brukar gå bra iaf. för mig.

Men det är något som gnager inom mig. Hur många procent idrott har jag egentligen? Muntligt har jag 50% idrott och 50% fritids. Skriftligt har jag 100% idrott och till sist på schemat har jag någon annan procent som jag inte har räknat ut än. det skulle vara kul om min arbetsgivare kunde räkna utifrån mitt schema, hur mycket procent jag har så man visste liksom. Sen skulle det vara mycket intressant att veta hur stor procent idrotten är om jag skulle ha ferietjänst. Det kanske är det som är det mest intressanta.