söndag 12 maj 2013

Lite blandat

Söndag kväll och en ny arbetsvecka väntar bakom hörnet. På något sätt känns det som att man går mot halvlek, jag kan inte förstå varför. Eller :)

Har träffat min bästis i veckan och hade det mycket trevligt. Det märkliga är dock att efter våra träffar och pratstunder så känns det som att jag inte riktigt vet vad jag tror på. Man kan säga att han kan verkligen konsten att utmana ens tro.

Terminsavslutning vid Haga idag. Mycket folk, lekar, fika och trevliga människor. Bra dansat av Johanna och Belindas dansgrupp.

Greg "IdrA" Fields blev i veckan petad ur sitt lag EG. Är man inne i StarCraft världen har man nog med all säkerhet hört talas om IdrA. Han är en klar personlighet inom spelet genom sitt sätt att säga det han tycker och tänker utan någon som helst eftertanke. Nu har Laget EG fått nog av hans oförskämda sätt och petade honom ur laget. IdrA petad

Jag tycker det är lite kul att Coca Cola har börjat skriva namn på deras 50cl flaskor. Man vill ju köpa en flaska bara för att ens namn står på flaskan eller sin kompis eller någon i familjen. Mycket bra säljknep.

Vi väntar vårt tredje barn. Fruns mage är ganska stor nu och lägger man handen på magen kan man känna en spark eller två. Känns lite läskigt men samtidigt helt fantastiskt.

Googlemaps.com blev dagens stora underhållning. Svärmor kom med på bild, helt otroligt.