fredag 22 februari 2013

GSL Code S Ro8 MC vs RorO vods

 

 

GSL Code S Ro8 TaeJa vs Soulkey vods




MC vs RorO

MC (P) vs RorO (Z)

Karta 1. Bel´Shir Vestige 0-1
Karta 2. Cloud Kingdom 0-2
Karta 3. Icarus 1-2
Karta 4. Akilon Flats 2-2
Karta 5. Neo Planet S 2-3

RorO tog två raka kartor och såg ut att ta även den tredje kartan men MC stod pall och kvitterade. MC bjöd på hårt motstånd och vann även på Akilon Flats men på den femte och sista kartan var det alldeles för mycker Zergs på kartan. MC gjorde ett anfall men kunde inte bryta igenom. RorO:s infestors gjorde alldeles för mycket skada och stod emot MC:s anfall.





GSL Code S TaeJa vs Soulkey

TaeJa (T) vs Soulkey (Z)

Karta 1: Whirlwind 1-0
Karta 2. Icarus 2-0
Karta 3. Cloud Kingdom 2-1
Karta 4. Bel´Shir Vestige 2-2
Karta 5. Daybreak 3-2

TaeJa drog det längsta stråt den här gången och vann med 3-2. TaeJa utnyttjade sin multitasking på ett strålande, imponerande sätt. Med tre anfall samtidigt på tre olika platser på kartan så blir det ganska svårt att försvara sig för en Zerg. det blir svårt att försvara oavsett vilken ras man spelar.

 


GSL Code S day 2 Ro8

Idag blir det spel i Code S och jag hoppas på några mycket spännande matcher.
Bla. hoppas jag lära mig lite av TaeJa hur han spelar mot Zerg. Jag måste säga att det är min svåraste matchning. Iof. är min inställning redan innan en match mot en Zerg negativ så man kan väl säga att jag redan har förlorat innan matchen har startat. Så det ska bli väldigt lärorikt att se TaeJa ta sig an Soulkey. Han kommer nog få möta MC (P) i en semifinal och där jag tror att TaeJa:s dropps kommer blir för mycket för MC. Men innan semifinalen ska vi få se MC krossa RorO.

Mycket att se fram emot med andra ord om ca 2h.

http://www.gomtv.net/live/index.gom?conid=71488