söndag 30 juni 2013

David sjuksköterska. ambulanssjukvårdare uttalar sig om matchläkaren Ludwigs agerande

Min kusin David uttalar sig om matchläkaren Robert Ludwigs agerande efter Fridas knock. Starkt av dig kusse att kliva in och styra upp situationen. 

Länk till Davids uttalande:
http://www.kimura.se/matchlakaren-i-frida-wallbergs-match-agerade-helt-fel

Länk till ett reportage där man kan se att David är inne i ringen och hjälper Frida
http://www.tv4.se/sport/klipp/frida-wallberg-allt-b%C3%A4ttre-2380270

StarCraft2 MLG Spring Championship 2013 NaNiwa vs Polt

Polt fick börja med 2-0 för att han vann mot NaNiwa tidigare i turneringen med just dessa siffror. Ien match om bäst av sju så var NaNiwa tvungen att vinna 4 kartor och endast förlora 1 karta, Det såg med andra ord lite mörkt ut redan innan matchen hade börjat.

NaNiwa lyckades ta en karta men förlorade hela matchen med 1-4. I intervjun före matchen sa han att hans PvT var riktigt dålig och han förväntar sig inte att vinna.

Så när Polt vann matchen och gick fram till NaNiwas bås och sträcker fram handen för att tacka för en god match så börjar NaNiwa blocka bort sitt tangentbord. Han pratar lite med Polt och Polt sträcker fram handen för andra gången men NaNiwa ignorerar handen. Publiken lägger märke till detta vilket hördes.

NaNiwa, en dålig förlorare helt enkelt.

StarCraft2 MLG Spring Championship

Det har gått riktigt bra för NaNiwa. han har slagit ut Huk 2-1, TheStc 2-0, Jaedong 2-0 och får nu möta Polt i semifinalen. De har redan spelat mot varandra och då vann Polt med 2-0 och så börjar ställningen i deras match, som spelas bäst av 7.

Det ska bli riktigt spännande och se om NaNiwa lyckas vända det underläget.

Följ turneringen via länken nedan.
http://www.teamliquid.net/video/streams/MLGSC2

Nya datorn

Äntligen kom vår (min) nya dator. Den är så fin och snabb och bra och fin och...Igår spelade jag StarCracft2 på de med högsta bildkvalité, det var som att spela ett helt nytt spel.

Förutom all prestanda förbättringar så är den tyst också, man hör ju inte om den är på eller inte. Den förra datorn kunde man inte överrösta så högt surrade den.

Idag flyttar vår inneboende tillbaka till sina föräldrar innan han flyttar vidare till en annan ort för att plugga. Han har bott hos oss i två år och har blivit en i familjen så det kommer kännas konstigt när man inte ser honom i huset eller känner doften av hans tillagda lax. Men förhoppningsvis kommer han och hälsar på ibland. Jag önskar vår lilla minichoklad all lycka till ute i den stora världen och hoppas på långa samtal via skype och besök förstås.

Ja det känns som att det är ett litet avslut på en epok i ens liv. Storprinsen frågade vem som ska flytta in när E. flyttar ut. Ja vi får se vad vi ska göra med vårt lilla extrarum. Det finns några förslag som måste behandlas av berörda parter.

Tillbaka till min dator. Har jag sagt att den är helt suverän, snygg och bra och snygg. Jag är supernöjd med den. Windows 8 är nytt för mig så just nu håller jag på och lär mig vart alla knappar och ikoner sitter osv.


StarCraft2 MLG Sprong Championship

Det har varit väldigt mycket starcraft2 idag. Har spelat en del och sett en del. NaNiwa har sepalt bäst av våra svenskar så här långt i turneringen.

Han har kommit till 8:dels final och får möta Polt.

SaSe förlorade i 16:dels finalen mot Sage. Han har dock inte åkt ur turneringen än men förlorar han nästa match så är det bara att packa väskan och åka hem.
Det samma gäller för ThorZaIN, förlorar han nästa match är det slut.

Jaedong, storfavoriten har spelat som jag trodde. Nu ligger han under med en karta i 8:dels finalen. Jag tror dock inte att han kommer bli nöjd om han inte får ta del av prispengarna. Då menar jag topp 4. Han har fotfarande en chans att gå hela vägen om han nu skulle förlora den här matchen mot Dear.