måndag 3 december 2012

Grekland i ekonomisk kris...

Jag blir så ledsen när jag hör hur grekerna har det i sitt land. Det senaste jag hörde var att människor begår nu självmord för att de inte klarar av att leva under de ekonomiska förhållandena som råder i landet.

Tårarna kom när jag hörde på radion på vägen hem om hur en man hade slängt ut sin gamla mamma från balkongen och sedan följde med henne i ett eget hopp. men det var inte det värsta...det värsta var att personen som blev intervjuad inte kunde se någon lösning, inget ljus i den mörka tunneln. Det gjorde mig mest ledsen. Alla har gett upp hoppet om en ljus framtid och det vrider sig i mitt hjärta då jag tänker tillbaka på alla somrar jag och min familj spenderade i Grekland.

Nu finns det barn som inte får mat om dagarna, de svälter med andra ord. Inte ens i skolan får de mat för att de inte har matbespisning som vi har i våra svenska skolor.

jag tänker på filmen 300 då kung Leonidas är på väg ut att möta fienden och blir stoppad av hans rådsherrar. En av rådsherrarna frågar Leonidas "what can we do?" och får som svar "what can you do?"

 
 


IPL 5 Cosmopolitan Las Vegas

Bomber vs Polt 1-2

Polt går vidare och för möta antingen viOLet eller Leenock beroende på vem som vinner i matchem mellan dem.



viOLet vs Leenock 1-3
ZvZ

Leenock vann matchen och går vidare till Grand Final. viOLet får möta Polt och förloraren mellan dem hamnar på 3:dje plats.

Ohana - Leenock
Cloud Kingdom -  viOLet
Entombed Valley - Leenock
Metropolis - Leenock




Korea vs world
Vinnaren stannar kvar och får möta nästa spelare

Antiga Shipyard - Life





Entombed Valley - Life






God natt