söndag 16 juni 2013

StarCraft2 SM final TorZaIN vs NaNiwa 2013

EGThorZaIN vs AllianceNaNiwa
TvP

Karta 1: Akilon Vestage - ThoZaIN
Matchen blev nästan 1 timme lång och spelarna spelade nästan med samtliga enheter som fanns till förfogande. ThorZaIN:s vinnande koncept var att spela med Ravens och defens drones och gå sakta framåt. Jag tycker att NaNiwa skulle ha försökt sig på ett baserace alternativt warpa in arme på ThorZaIN:s olika baser. Jag kommer spela mer med defens drones från och med nu.

Karta 2: Whirlwind -  NaNiwa vann snabbt på den andra kartan då ThorZaIN försökte genomföra hellbats drops men NaNiwa gicktill ett tidigt anfall med stalkers och imortals.

Karta 3: Star Station - NaNiwa vann även på den tredje kartansom tog en snabb ledning och behöll den till slutet. NaNiwa har nu matchboll och ThorZaIN måste verkligen vinna på nästa karta för att hålla matchen vid liv.

Karta 4: Neo planet S - NaNiwa tog chansen och vann även på fjärde och sista kartan. Hatten av för NaNiwa och Grattis till segern.



DreanHack Open 2013

Life vidare från sin grupp tillsammans med landsmannen TheSTC. Jag har ju Life som segrare i turneringen så vi får se senare ikväll hur det kommer gå för honom.

Har fått veta att ikväll kommer ThorZaIN och NaNiwa göra upp om SM titeln och det kommer bli epic. NaNiwa har sagt att han är sveriges bästa starcarft2 spelare och att han bara ställde upp i SM för att slå ThoZaIN i finalen och bevisa att han är bäst. Jag hejar på ThoZaIN.


DreamHack Open 2013

Turneringen är i full gång och man önskar att man var där på plats och fick uppleva atmosfären.

Imorgon åker jag och storprinsen till DreamHack och möter upp två kompisar. Det ska bli riktigt kul att vara på plats igen och se de absolut bästa starcarft2 spelarna göra upp om 1:a priset på 60000kr.
Men vi ska inte bara gå omkring i korridorerna helt planlöst om ni trodde det. Nej vi har ett fullt schema kan man säga.

Köpa en t-shirt till storprinsen.
Köpa voffla utan grädde.
Ta autografer av spelarna.
Ta några fina bilder.
Käka kyckling och nudlar.
Köpa något inne på Webbhallen.
Vara med i gratistävlingarna.
Få alla i D-hallen att ropa Haaaallåååå. (helt normalt)
Det finns säkert fler saker som måste göras men som jag inte har koll på nu. Ett år hade dem en liten fotbollsplan så man kunde spela lite fotboll det skulle ju vara kul om man fick spela lite i år också.

Tänk om de har en klättervägg, det skulle ju vara helt suveränt.