söndag 12 januari 2014

Slappar helg

Nu är det söndag kväll och ska snart lägga grabbarna.

Denna helg har man inte gjort många knop och det är ganska skönt med sådana helger ibland.
I lördags jobbade jag några timmar på vårt café som vi har i min kyrka. Det bjöds på soppa smörgås och någon gobit. Kaffe får man ju inte glömma att nämna och te. Ja just ja, vi blandade också en kanna saft också så att alla skulle bli nöjda. På ett sätt känns det skönt att arbeta med människor som inte har det så bra i sina liv men samtidigt känns det så orättvist. Man kan ju inte välja sina föräldrar. Förtvivlan, sorg, bitterhet och svek är bara några känslor som man får höra om under några timmar på lördagen. Jag blir så otroligt tacksam för det jag har i livet och hoppas innerligt att om jag faller så finns det någon i min närhet som hjälper mig upp.

Söndag - vi blev hembjudna till några vänner och dansade ut julen. Lek, dans och fika och så var julen slut. Mycket trevligt initiativ måste jag säga och hoppas på att få göra samma sak om ett år.

Fick en räkning från Tele2. JAG HAR INTE TELE2. Hör ni att jag är lite upprörd och skriker ut min desperation. Imorgon ska de få ett mycket arg telefonsamtal av mig och jag hoppas att det är en dryg person som svarar i kundtjänsten. Jag kan ju inte vara arg på någon som låter trevlig, det blir liksom lite svårt. Men...är det någon som typ svara jaaaa hallå, då går jag igång då ska han få höra. Ja jag hoppas att det är en HAN för om det är en HON ja då går det nog inte heller. Ja vi får se hur det kommer gå med samtalet men några pengar får de inte det är säkert. Hoppas jag.

Som avslutning på veckan och helgen blir det att basta riktigt varm och ha något gott att dricka.

/Simma lugnt!!!