lördag 12 oktober 2013

IEM New York

Ikväll är det en massa StarCraft och vi är framme vid spel för vidare till kvartsfinal. Bland de 16 har vi Naniwa från Sverige. HerO spelar också, en av mina favoriter bland protosspelarna. Bland terranspelarna som jag själv också är har vi Flash. Det vore kul, spännande och bra för Sverige om Naniwa gick långt i turneringen.

Det spelades en maasa bra matcher och special tactics blir allt vanligare. Ett minus bara till att det blev en del problem med streamen och lagg. Jag och kompisen tröttnade på att titta på en hackig stream där ljudet och bild fungerade ibland och ibland inte alls synkade. Vi spelade några matcher istället och det gick sisådär. Slutade på topp iaf.










NaNiwa berättade i intervjun efter sin match mot Hack att han måste placera sig väldigt bra i den här turneringen för att ha någon chans att kvala in till WCS. Jag och kompisen kollade på WCS rankingen och om NaNiwa ska ha någon som helst chans att komma med så måste han komma bland topp 3 i turneringen. Det tror jag kan bli ganska svårt för honom men jag håller tummarna.