lördag 24 november 2012

Live blogg inne på DH...

Sitter just nu och tittar på ThorZain vs TaeJa. Ställningen är 2-2 och de spelar sista kartan.

Gabriel är med och har fått glass och godis. Han har sett alla datorer i D-hallen och tycker att allt är super kul. Wolfpack är också här och sitter bakom mig.

Gabriel tyckte det var spännande med poliserna som är på plats för att behålla lugnet bland alla tonåringar.

Själv har jag ätit en voffla vilket jag kan rekommendera för alla som besöker DH.

DH Winther 2012 update...

Vi har två svenskar kvar i turneringen och nu är vi framme vid kvartsfinal.

Thorzain ska möta TaeJa. Denna match kunde lika gärna vara finalen och jag tror att matchen kommer bli oerhört jämn. Jag tror dock att TaeJa kommer vinna matchen då han är lite mer kreativ än Thorzains mer traditionella spelstil.

Mana ska möta Nerchio. Denna match blir en landskamp dem emellan och det är lite synd tycker jag att de får mötas här i kvartsfinalen. Båda är kvalificerade för att vinna turneringen. Här tippar jag på Nerchio som vinnare.

Vår andra svenska spelare är Naniwa som får möta Monchi. Jag har inte hört talas om Monchi men jag vet desto mer vad NaNiwa går för. Jag sätter mina slantar på NaNiwa och vill se honom i semifinalen.

HerO ska möta Snute. Detvore ju kul om vår Norska granne vann sin match men han får svårt motstånd. Han möter en av världens bästa protosspelare som spelar i världens tuffaste liga GSL Code S. För att Snute ska vinna behöver han spela aggressivt och överraska med annorlunda spelstil. Jag tror dock att HerO vinner och går vidare.

Om det blir som jag spår så får TaeJa möta Nerchio och NaNiwa får möta HerO i semifinalerna.

Vilka som får mötas i final blir då TaeJa och HerO.