söndag 29 december 2013

Annandag Laaan 2013 slut för den här gången

Då har man packat ihop sin datautrustning och avslutat jul-lanet för i år. Det har varit superkul att lana med grabbarna och även med tjejerna. Skulle dock önska fler kvinnliga gamers under nästa lan.

Ett stort tack till värdarna för er gästfrihet, er uppkoppling, soffan, sängen och diverse porslin som har blivit använt under dessa fyra dagar.

Bilder under dagarna kommer upp inom kort.

Annandag Lan 2013 dag 4

Dag 4 började just på dag 4. Grabbarna hade sovit en massa timar för att orka vara vakna till lanets slut och sedan vara lagom trötta typ vid 20 eller 21 och kunna sova. Vi får se hur det kommer gå för grabbarna i den frågan. Själv gick jag hemåt strax innan 06:00 för att få några timmars sömn innan frun skulle till kyrkan. Jag och grabbarna stannade hemma och tog det lugnt pga av lite krasslighet hos oss alla.

Nyår närmar sig och i skrivandets stund har jag inga planer hur jag och familjen ska fira nyår.

Imorgon ska jag jobba - börjar tidigt men slutar även tidigt. Troligtvis blir det inte så många barn på fritids. Föräldrarna anmäler sina barn att de ska komma men så kommer ca 50% av de anmälda barnen. Det blir lite svårt att planera någon vettig verksamhet då och man kan inte ta för givet att det blir hälften av de anmälda barnen som kommer.

Min Ischias sitter i fortfarande och det r faktiskt första gången jag har ont i Ischias-nerven. På måndag ringer jag en sjukgymnast och bokar tid för en liten behandling som jag hoppas hjälper.

Miniprinsen ålar sig fram över golven och nu får man vara uppmärksam så att han inte stoppar något litet i munnen. Det är härligt att se hur han tar sig fram och kämpar för att komma till en leksak eller något annat spännande och hur arg och sur han blir när jag eller frun lyfter upp honom och ligger honom någon helt annan stans. Han som har kämpat så mycket och i sista stund så flyger han till ruta 1 och får börja om.