fredag 22 november 2013

DreamHack vinter 28-30/11

Nu är alla spelare klara inför drabbningen. Vi har två svenska spelare med i turneringen men Thorzain och Sase saknas enligt mig.

4 grupper om vardera 5 spelare, de två bästa i gruppen går vidare till A-spel och placering 3 och 4 går vidare till B-spel. Den som tar sista placeringen åker direkt ut. Sedan följer en dubbeleliminering-system där förlorarna i A-spel har en chans att ta sig till final via B-spel.

Grupp A
Hyun
Naniwa
Lucifron
TLO
Patience

Grupp B
Stardust
MMa
Life
JYP
Polt

Grupp C
Innovation
Sjow
Taeja
sOs
ForGG

Grupp D
Leenock
Goswser
HerO
Jaedong
Welmu

För er som inte är så inne i StarCraft så säger dessa namn inte så mycket men kortfattat kan jag säga att Naniwa borde vinna eller komma på andra plats i sin grupp. Grupp B kan man säga är dödens grupp. Vem som helst av de fem kan ta första och andra placeringen. Jag tror att Sjow får det väldigt svårt att gå vidare över huvudtaget från sin grupp. Tar han fjärde placeringen så är det en stor prestation han har gjort redan i gruppspelet. I grupp D har jag Jaedong som favorit och Leenock och HerO får slåss om andra placeringen.

Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2013_DreamHack_Open/Winter

Och så var det fredag

Kom hem, lekte lite med barnen, sprang 20 minuter på löpbandet, duscha och somnade en kort stund i bastun. Snart ska vi äta hemlagad pizza. Kan det bli en härligare fredag. Skulle inte tro det.

Imorgon har vi sopplunch igen i kyrkan, välkomna in om ni har vägarna förbi.