lördag 30 juni 2012

Cityfestivalen Västerås

Jag är nöjd med festivalen fast det kom regn och förstörde kvällen lite. Det fanns en del karuseller för min storing att åka och det var väll det som var det viktigaste.

"Pappa jag vill ha en sån där som man äter med fingrarna" Jag förstod direkt vad han menade och svarade "menar du en sockervadd?. Ja fick jag som svar. Så vi gick till närmsta kiosk som sålde sockervadd och blev kvar under deras tak för att ta skydd för regnet. Det är bra gott med sockervadd!

På vägen till bilen gick vi förbi ett klassiskt godisstånd och jag tänkte lite "torgfia´" till frun skulle nog ge mig några poäng. Så det blev en påse med "torgfia"

Träffade en gammal elev eller jag träffade flera elever fast vid olika tillfällen och fick en lite update vad som hade hänt i deras liv och hur skolan gick m.m. Tänk att ens gamla elever har blivit så stora, går i högstadiet och vissa har tagit studenten. Wow vad tiden går fort.

Om det blir fint väder imorgon (lördag) så blir det nog en sväng tillbaka in till Västerås och Cityfestivalen. Jag och storingen har två åk kvar och när det gäller karuseller så ska man utnyttja alla åk och inte hoppa över sista åket. Kanske blir det också en sockervadd eller två.

/God natt!