onsdag 10 oktober 2012

GSL code S Semifinal TaeJa vs Life

TaeJa vs Life
TvZ

Bäst av fem.
Karta 1: Abyssal city - Life
Karta 2: Cloud Kingdom - Life
karta 3: Entobed Valley - Life
Karta 4: -
Karta 5: -

Life krossade TaeJa med sina lings och banelings samtidigt som han var över hela kartan med sina Mutalisker. taeJa fick ingen lugn och ro alls under de olika kartorna utan fick hela tiden försvara sina baser mot Life:s lings och banelings.

Grattis Life till finalplasten och lycka till i mötet mot Mvp.


GSL Code S semifinaler Rain vs Mvp

Det är nu det händer!!!!

Rain vs Mvp
PvT
Spelarna spelar bäst av fem kartor där förloraren väljer nästa karta.
Lite halvtaskig kvalité men vad gör det när man får se SC2 i absolut världsklass. 

Rain vann på första kartan så Mvp fick välja  nästa karta och valde Abyssal City.

Mvp vann på Abyssal City och nu är det upp till Rain att välja karta.  Rain vann på sin valda karta och nu står det 2-1 till Rain. Mvp valde Antiga Shipyard och har nu kniven mot strupen. han måste vinna på denna karta för att matchen ska gå vidare till en femte och sista karta.

Mvp vann på den fjärde kartan och matchen går till femte och sista kartan som Rain får välja. Rain valde Cloud Kingdom som sista slagfält.

Mvp tog hem hela matchen med 3-2 och visade att han är en av de bästa Terranspelarna i världen.



 

Tur i oturen under VABen

Snacka om ha tur i oturen. Sitter här framför datorn och slösurfar då jag får för mig att logga in på GomTv.net. Då ser jag att man kan kolla gratis på semifinalerna i GSL Code S. För vanliga dödliga människor så betyder detta ingenting men för oss SC2 tokiga är det en guldgruva. Jag skulle kunna jämföra detta med att se en final i Championsleague.

I semifinalerna spelar Rain vs Mvp och TaeJa vs Life.
Min favorit är TaeJa. Varför kanske du undrar....för det första spelar han Terran som jag, för det andra är han så mångsidig i sitt spel så motståndarna vet aldrig hur han ska spela och för det tredje är han en mästare på multitasking. Samtidigt som han droppar i sin motståndares bas anfaller han på framsidan samtidigt som han gör allt annat som man måste göra för att förbereda sig för nästa anfall eller expandera.

Sen har jag också hans autograf!!!

Go TeaJa!!!!