söndag 25 november 2012

DH vad hände egentligen...

Efter att jag hade avslutat förra inlägget så hände märkliga saker på DH.

Två killar kom fram till oss och klappade en av oss på huvudet. Tydligen hade killarna gjort det redan två gånger under DH och ville träffa Wolfpack en sista gång. Vi pratade en stund och kom fram till att en av killarna hade släktingar i Hallstahammar. Det som gjorde situationen ännu lustigare var att en av oss blev halvkusin med den ena av killarna. Snacka om att världen är liten. Grattis till din nya släkting Xpoon.

Efter pratstunden gick vi en sista runda inne i D-Hallen där musik och dans var i full gång. jag ställde mig lite bakom alla andra och iaktog på avstånd. Musik var för mig lite för hög så från min ståplats var det lagom högt.

Plötsligt kom två killar springandes från folkhopen framför scenen och skrek sjukvårdare, sjukvårdare. Som outbildad läkare tog jag mitt ansvar och sprang fram till killen som låg på golvet. Han skakade och var inte kontaktbar i ca 4 minuter. Snabbt kollade jag andning och puls och letade efter hans plånbok för någon form av id-handling. Grabben hade fått någon form av epileptiskt anfall eller något liknande. Jag lade honom i framstupa sidoläge och såg till att han inte gjorde illa sig när han skakade. Sjukvårdarna kom snabbt till platsen och de fick ta över. 

DH winter 2012 summering

HerO vann
TaeJa kom tvåa

Har ätit voffla, pizza, chips och druckit CocaCola.
Trevliga kompisar, tagit autografer, tagit kort och busat i pauserna.
Hört värdens högsta Haaaaaaallåååååååååååå i D-hallen och hörde Super Mario Brose theme som fick igång alla ungdomar att klappa i takt.

Lördagen på DH har varit suverän och just nu känner jag mig ganska trött. Sitter och tittar på några ungdomar som kör Limbo med hjälp av en massa ihop tejpade Cola burkar.

Inom kort kommer en massa kort från DH som får berätta mer om hur det var under eventet.