söndag 22 juni 2014

Midsommarfirande och lite annat

Midsommarfirandet för oss blev en lugn tillställning. God mat och sedan lekar och  tävlingar i trädgården. Vi avslutade kvällen med jordgubbar och mjölk.

Dagen innan firade jag och frun bröllopsdag. 16år har vi varit gifta och det firade vi med att äta på Jensens och sedan bio. Frun bestämde film och jag var ovetandes om vilken film enda tills den började. Edge of tomorrow.

Jag har avancerat till guldligan i starcraft. Det är ju kul att man avancerar men det är inte så kul att förlora varje match. Mer träning behövs!!!

Wordfeud är en ny favoirt. Jag har faktiskt också betalat lite så jag kan se statistik.

Snart semester och sedan pappaledig. Jag har 6 dagar kvar att jobba och sedan blir det att leva livet. Känns lite konstigt att inte ha lektioner på bra länge men samtidigt ska det bli skönt med en liten paus. Och vad kan  vara bättre än att vara hemma och ta hand om familjen?

Idag ska vi fira svärmors födelsedag.

jag vill köpa en ny bärbar dator!!! Försöker bearbeta frun och få henne att inse att vi är i ett stort behov av en ny bärbar dator. Ni läsare kanske kan hjälpa oss att hitta en bärbar dator som passar oss.
Dessa är kriterierna:
17" skärm
Intel Core i7
16 GB minne