lördag 10 augusti 2013

WCS EU kvartsfinaler

Idag blev det kvartsfinaler i WSC Europa.

Här kommer några screen shots från turneringen.
Vidare till semi är MMA som får möta MC och Duckdeok som får möta Grubby.


Städkul med storprinsen

När frun och minstingen åker till Jönköping och mellangrabben sover. Ja då tar jag och storprinsen och städar. Dammsuga moppa tvätta och ta hand om disken stod det på schemat. Nu får vi njuta av lite starcraft och heja på NaNiwa.

StarCraft2 WCS EU season 2 Final day

Då var vi framme vid slutspelet i detta WCS EU. Vi har en svensk med i kvartsfinalen och det är NaNiwa. ThorZaIN och Sortof klarade sig inte ur gruppspel utan åkte ner i Challenger league.

Nog pratat om dem nu till dagens matcher.

HasuObs får möta MMA och där tror jag MMA vinner med 3-1.
Sedan har vi welmu från finland som får möta MC "Bosstoss" och där tror jag det blir 3-0 till MC. MC är känd för att vara oslagbar i PvP matcher.
I match nr 3 får vi se NaNiwa ta sig an sydkoreanen Duckdeok. Duckdeok är ny för mig så det blir svårt att tippa resultat.
I sista kvartsfinalen har vi Vortix mot Grubby. Det här blir nog en väldigt jämn match där vem som helst av dem kan vinna. 3-2 till någon av dem.

Dem 6 första spelarna kvalar till premier league för nästa säsong men också en plats i den stora tävlingen som kommer spelas i slutet av Augusti.

Från den Amerikanska ligan kommer 5 spelare, från Europeiska ligan kommer 6 spelare och till sist från den koreanska ligan kommer 5 spelare.
Totalt blir det 16 spelare som gör upp om världsmästartiteln.

Det vore ju häftigt om NaNiwa lyckades ta sig vidare till den stora finalen. Det enda han behöver göra just nu är att vinna matchen mot den här okända spelaren så är han vidare.

Kim "Duckdeok" Kyung Deok - sydkorea, 18år, spelar för laget MVP, rankad 62 på Gosugamers lista, PvP vinststatistik 28-21. Ja nu är han inte så okänd längre för mig och jag tror att NaNiwa har studerat honom lite så han vet vilka möjliga öppningar han kan få möta.

Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2013_WCS_Season_2_Europe/Premier
Källa: http://www.gosugamers.net/players/16985-duckdeok