lördag 8 februari 2014

37år

Ja då har man fyllt 37år och det firar vi med familjen imorgon.
Frun fyller senare i månaden och det ska vi fira lite mer med att gå på Joe Labero i Västerås. Hoppas på att få hans autograf på min jeansjacka.

OS är i full gång och än så länge har vi ett silver. Charlotte Kalla blev vår förste medaljör. Stort grattis till henne.

Hur är det med ryggen är det säkert många, många som undrar. Jo det går sådär. Jag har fortfarande ont och morgnarna är värst. Jag tror jag har någon form av låsning i höften och skulle behöva en kiropraktor som knäcker mig så att låsningen försvinner. Diskbråk är ett värre scenario men inte helt uteslutet. Då behövs det operation och det vill jag inte göra riktigt nu men det skulle säkert behövas.

Har jag sagt att jag har startat ett företag?? Annars säger jag det nu. Företaget heter "Hjärta för livet" och jag erbjuder tjänster som HLR, massage, klätterkurser m.m. Hemsidan är inte upplagd än på nätet men kommer inom kort att lanseras. Detta kommer jag hålla på med under kvällar och helger där HLR kommer vara i fokus. Vi får se hur det kommer gå med företaget. Förhoppningsvis kommer jag kunna få tillbaka det jag har lagt ut på diverse inköp.