tisdag 1 juli 2014

Äventyr

Idag åkte jag och två kompisar iväg på en liten biltur. Jag körde och tog dem till Vedboskogen på Vallby. Där rekade vi om det skulle gå att klättra vid två klippor och det såg lovande ut.

Efter det åkte vi till upplevelseparken på Vallby. Vi gick igenom den ganska snabbt och gick vidare till den stora lekparken som ligger bredvid. Där lekte vi jaga och blev snabbt trötta. Linbanan lockade och trotts att den var trasig så skulle vi bara åka. Det slutade med att jag slog i lilla rumpan. Tydligen såg det väldigt roligt ut när jag föll för högljuda skratt hördes från min två kompisar.

Men vi skulle bara testa allt som fanns vid lekparken och snurrstolen blev nästa attraktion som gjorde oss alla tre illamående och yra. Vi bestämde oss för att åka vidare och ena kompisen ville ta ett dopp. Ett fridfullt ställe för att ta ett dopp i det avskiljda var ett bad som går under namnet kobadet. När vi kom fram förstod jag varför dethette så. Vi var tvungna att passera en kohage för att komma fram till badet. Spännande när korna inte riktigt vill flytta på sig och kalvarna stod mitt i vägen. Men efter en stund kunde vi passera korna utan några skador på bilen eller på korna.

En bragd till badaren som doppade sig i det här inte fina vädret. Regnet kom och vi gick fort till bilen och åkte hem.

Spännande biltur och trevligt sällskap.

Semester!!!!!!!!!

Då har man just gått över till att ha semester. Jiiippii. En massa slappa och leka med barnen. Några spontana dagsutflykter kommer det säkerligen att bli. Röja i källaren har jag också tänkt göra.

Men vi startar semestern med lite gaming med kompisen.