måndag 4 mars 2013

Predikanterna som har en annorlunda bibelsyn

Kenneth Hagin Apg 2: 11-16 - Ja vad ska jag säga. Alla som tror att detta bibelställe pratar om att på något sätt bli fylld av Anden så att man är berusad har fel. PUNKT.  VARNING otäcka scener


Benny Hinn

Howard Brown IKor 14 Ordningen i Gudstjänsten och att tungomål ska uttydas. 

Kennth Copland

Joel Osteen - god is a big buisness

Vi ALLA måste fundera på följande: vem står i fokus?, vem får uppmärksamheten? vad är syftet?
Jag undrar hur det har blivit så fel. Jag är inte perfekt och jag syndar säkert lika mycket som någon annan men...min Bibel som jag läser talar inte om att man ska tjäna stora pengar på Gud. Den pratar inte heller om att vi ska bli på något sätt fulla i Anden och verka berusade så att vi inte vet vad vi gör.

Uppriktighet
Enkelhet
Fokus på Jesus

Det spelar ingen roll vem som har hamnat snett i sin tro eller Bibelsyn det viktiga är att man med ett ödmjukt hjärta erkänner sina fel och brister och omvänder sig. Men det är viktigt att vi alla känner till att mycket fel pågår just nu inom kristenheten. Jesus sa att detta skulle ske och att många falska personer kommer att uppträda och vilseleda många.

Du kan själv söka på youtube och skapa din egen uppfattning. Sök på falska profeter. Varning för otäcka scener och illamående.

Min bön är att Gud leder dig och ger dig vishet att se vad som är sant och riktigt och vad som inte är det.




Jesus sa / Jesus said

Matteusevangeliet 5: 13-16

Ni är jordens salt. Men om saltet förlorar sin sälta, hur skall man då göra det salt igen? Det duger bara till att kastas ut och trampas ner av människor. Ni är världens ljus. Inte kan en stad döljas, som ligger på ett berg.  Inte heller tänder man ett ljus och sätter det under skäppan, utan man sätter det på ljushållaren, så att det lyser för alla i huset. Låt på samma sätt ert ljus lysa för människorna, så att de ser era goda gärningar och prisar er Fader i himlen.

Ye are the salt of the earth: but if the salt have lost his savour, wherewith shall it be salted? it is thenceforth good for nothing, but to be cast out, and to be trodden under foot of men. Ye are the light of the world. A city that is set on an hill cannot be hid.   Neither do men light a candle, and put it under a bushel, but on a candlestick; and it giveth light unto all that are in the house.   Let your light so shine before men, that they may see your good works, and glorify your Father which is in heaven.

Vi som har valt att följa Jesus vi är salt och vi är ljus. Vad menade Jesus egentligen med det? Vidare säger Jesus att vi ska göra goda gärningar. Man kan fundera lite på vad det är för gärningar. Det står att människorna ska se våra gärningar dvs att gärningarna ska vi inte göra i skymundan, de ska synas. Inte för att visa hur duktiga vi är utan jag tror att det handlar om gärningar som är konkreta, synliga och påverkar människor på ett eller annat sätt.

Tittar vi på Jesus gärningar så gjorde han dem inte för sig själv utan människor var inblandade i hans gärningar. På samma sätt som Jesus visade att han var ett ljus och ett salt så ska vi visa att vi är ljus och salt. Jag tror att det handlar om att berätta vad vi tror på och hjälpa människor som är i behov. 

Vilka goda gärningar kan du göra i din vardag?

/God Bless

[SPL] EG-TL vs. SKT Telecom T1 Round 3



[image loading] EG-Liquid vs SK Telecom T1 [image loading]

GSL Season 2 Groups HOTS!!!


Grupp A 4 mars
(P)YongHwa
(Z)Stephano
(P)Trust
(P)Lure
(T)MarineKing
 
Grupp B 4 mars
(Z)EffOrt
(P)Creator
(T)Ryung
(Z)Shine
(P)Killer
(T)Center



 Grupp C 5 mars
(T)FanTaSy
(T)KeeN
(P)HerO
(T)Maru
(Z)NesTea

 Grupp D 5 mars
(Z)BBoongBBoong
(P)Avenge
(T)LabyRinth
(Z)Crazy
(T)aLive
(T)Noblesse

Grupp E 6 mars
(Z)Sniper
(P)Flying
(T)Bbyong
(Z)soO
(T)ByuN
(P)Rain

Här har vi mina favoriter: MarineKing, Creator, HerO, aLive och Rain.




Måndag

God morgon!!!

vad kommer hända idag egentligen?

Vi börjar dagen med lite chill med kidzen sen går vi över till lite lunch. Idag blir det stekt korv med makaroner. Efter lunchen blir det lite gaming skulle jag tro. Mellanmål och eventuell telefonkonferens med kollegerna om friluftsdagen imorgon.

Känner mig ganska pigg trotts alla sjukdomar som har influerat i "Solhuset" så det kanske blir en promenad under eftermiddagen.

Har ingen aning vad vi ska äta till middag men det är några timmar kvar tills dess så jag får fundera lite. Jag avslutar dagen med att lägga prinsarna och förhoppningsvis så somnar jag inte själv bredvid storprinsen.

Jag ska tvätta idag också.

Ja vi får se hur mycket av detta man hinner med idag det kan ju naturligtvis dyka upp något annat spännande och då kanske schemat ändras.