onsdag 27 november 2013

Priskrig mellan försäkringsbolagen...

Ja det var tanken när Vardia ringde mig och sa att de kunde sänka mina kostnader. Jag kontaktade såklart Folksam där jag har alla mina försäkringar och frågade dem om de kunde gå lägre än Vardia i kostnader. Hör och häpna det kunde dem inte. Jag pratade med en långsam, seg norrlänning som förklarade att jag redan hade fått alla erbjudanden som jag kunde få och att mina försäkringar var maxade så några bättre försäkringar kunde jag inte heller få.

Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag försökte manipulera på alla sätt och vis men det gick inte. Inte ens med att hota om att byta försäkringsbolag. Så....vad gör jag nu. Ska jag helt enkelt byta försäkringsbolag för att spara in 1000kr på ett år eller ska jag vara trogen och lojal mot mitt nuvarande försäkringsbolag??? Ja det tåls att tänka på.

Ja jag känner mig lite tom efter samtalet med Folksam. Jag som hade stora förväntningar på att få mina försäkringskostnader sänkta och så blev det inte så. Nej jag tar och spelar lite StarCraft2 så blir humöret på topp igen :)